reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry.

Lilla, karmienie piersią co 2h to super wynik. Tez by mi sie taki marzył. Na razie karmimy sie częściej ale liczę na to ze wkrótce sie wszystko unormuje.

Gosia, to fakt. Ja dotychczas należałam do gatunku śpiochów a odkąd urodziłam sypiam po 2-4 godzin na dobę.

Jagódka, czekamy na wiesci czy Adaś wystrzelił jak z procy ;)

Miłego dnia dziewczyny. Pozdrawiam z Tymisiem na piersi.

Pola w nocy było już tylko o 23, 3 i 7 wiec było co 4 godz, dzisiaj nie wiem czemu co 2h alarm wszczynała.

Ewcia - mnie tez jest ciezko w nocy, pisalam juz ze wczoraj chcialam z domu zwiac na kilka godzin zeby maz mala lulał, a ja bym sobie na lawce drzemke uciela :p Śliczna Zosieńka :)

Witam Aga99. nadrabiaj póki w ciazy jestes. potem czasu nie ma za wiele :p

reklama
Lila ja mam to samo szok... ostatnio sciagalam mleko laktatorem i oczywiscie zasnelam przy tym... zresztą ciagle mi sie to zdarza... szok jaka jestem szczesliwa jak mala nakarmie i widze ze 2 godz bedzie spala... ufff,... tak ja kocham ale ciezkie to macierzynstwo:) mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaje

A jak tam wasze chlopy sobie radza w nowej roli ? moj duzo pomaga w domu sprzata, pierze, obiad ugotuje itp... ale denerwuje mnie ze np. nie bardzo mala przebierze albo ja nie chce karmic... jedynie nosi ja do odbicia i razem ja kompiemy

Ostatnia edycja:
hehehe ja to jestem gigant :rofl2: dopiero przed chwilą skumałam to multi-cytowanie :rofl2::-D Człowiek w ciąży taki głupi :szok:

Cześć Agaa ;-) Jeszcze nie wszystkie wypakowane więc to dobry okres na dołączenie do nas :-D

Cześć Mamusie ;)

Też się zaczynam denerwować, ale historie rozpakowanych mam jakoś oswajaja mnie z tematem. Widać że latwo nie będzie...

Ewa śliczna, uśmiechnięta Zosia :) mam nadzieję że laktacja się jednak unormuje &&&

Agaa witaj i ... rezerwuj termin, bo jeszcze do sierpnia poczekasz ;)

Jagodka &&&& !!!!

A czy tylko mi się wydaje czy Sokoja dawno nie pisala?

reklama
gosia a czemu twoje malenstwo takie malutkie? co sie stalo? nie martw sie moja zaczynala od 8 ml a juz je po 70:) gdzie rodzilas?

Ostatnia edycja:
Do góry