reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Jagodka, powodzenia. Będzie wszystko dobrze. Wszystkie trzymamy &&&

My dzisiaj jemy co 2h wiec matka nieprzytomna, ale zaraz dziecie do lozka (zasypia sama tylko na brzuchu) a mattka do lazienki pod prysznic. Moze cokolwiek sie obudzi.
Pola u mnie na pocztku karmienie tez trwalo dluzej, teraz 10-15min i juz sutek wypada z usteczek. a moze synek nie chce jesc tylko przy tobie lezec? tak sobie podejrzewam na odleglosc bo przeciez ty wiesz najlepiej :)

DZIEN DOBRY!

Dzien dobry.

Lilla, karmienie piersią co 2h to super wynik. Tez by mi sie taki marzył. Na razie karmimy sie częściej ale liczę na to ze wkrótce sie wszystko unormuje.

Gosia, to fakt. Ja dotychczas należałam do gatunku śpiochów a odkąd urodziłam sypiam po 2-4 godzin na dobę.

Jagódka, czekamy na wiesci czy Adaś wystrzelił jak z procy ;)

Miłego dnia dziewczyny. Pozdrawiam z Tymisiem na piersi.

Dzień dobry witam sie ja i bolace gardło... Chyba dziś umowie się do internisty, bo jak coś mi sie rozwinie, to pozarazam bobaski w szpitalu...mój sie śmieje, ze jak będę miała kaszel, dadza mi pojedyncza poporodowa salę :)
Ola dziś przedostatni dzień do przedszkola, od środy zostaje w domu i pojdzie dopiero jak będzie chciała.

reklama
Jagodka kciuki zacisniete co by Adasko wyskoczyl tak jak chcesz, tylko zycze refleksu lekarzowi..... hihi
Dziewczynki mnie tez tam prosze wpisac na liste: ja moge rodzic tak; albo 1-2 lipca albo po 8 lipca inaczej nie rodze....
Chyba i mnie powoli dopada stresik przedporodowy.... zaczynam sie obawiac lekko w nocy sni mi sie tylko forum i nowe niusy w nim.... mnie brzuch coraz czesciej boli. Dzis ktg wiec zobaczymy co i jak.....

Do góry