reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej Dziewczyny,

Wczoraj padłam po tym sprzątaniu i spałam 11h:szok: Dziś druga tura, pierwsza pralka już się pierze, zaraz robię śniadanko. A potem radio pod pachę i zasuwam na górę dokończyć. Och jak przyjemnie się spało w takiej czyściutkiej sypialni;-) Chyba mi się zaczyna rzucać na głowę, bo miałam sny erotyczne.:-p

reklama
Hej dziewczyny ja wczoraj położyłam się spać z bólem głowy i wstałam w nocy z bólem głowy i na dodatek teraz też boli mnie głowa :( a na 12.30 idę do fryzjera i w końcu będę wyglądać jak człowiek bo już mam takie odrosty że nie mogę patrzeć w lustro hehe. Dzisiaj byłam na pobraniu krwi bo wyniczki muszę zrobić i przez to że tak długo trwało pobranie to 2 razy wymiotowałam :( także trochę źle się dzisiaj czuję :( no ale nic po udanej wizycie przestałam się denerwować :D
Miłego dnia Kochane a święta już za 5 dni :D a tyle jeszcze roboty przede mną że masakra :D

A sny erotyczne masakraaaaa... jak się budzę to się zastanawiam czy t był tylko sen heheh bo chyba przechodzę orgazmy podczas snu hehehe :D

Hej
Też dzisiaj wizytuję - na 15.40. Ale jestem mega wk*****na na siebie, bo do 10 miałam odebrać wyniki krwi na różyczkę i zapomniałam :baffled: Mam pytanie - na wynikach będzie pisało czy wszystko ok? w sensie że niereaktywna czy coś? Jutro odbiorę i jak będzie ok to oddam mu to na następnej wizycie, a jak coś nie tak to będę musiała dzwonić...

Pytałyście o moja pracę i o to, ze zdegradowali mnie. Opiszę później, bo Synuś skutecznie mnie rozprasza...

Ale tu dzisiaj cisza.

Venus, powodzenia na wizycie! Wyniki różyczki beda na tyle jasne ze bez problemu je sama zinterpretujesz.

Jagódka, nie przemęczaj sie!

Hej kobietki.
W końcu jestem, ale nie nadrobie was. Leże chora plackiem.. :( wybaczcie mi.
Widziałam zdjecia z wizyt, przepiękne zdjecia!! Cudeñka rosną u Was w brzuszkach.

Mamusie ja mam takie pytanie.
Od wczoraj mnie rozłożyło, temperatura moja wynosi od 35,9'C do 37.2'C wiec to jeszcze nie temperatura wiec sie nie stresuje, aż tak.. Co zjem to wymiotuje, i to samo jest z piciem, moze to żołądkowa.. Ale nie to mnie nurtuje, nurtuje mnie straszny ból pleców na dole.. :/ czy to normalne. Dodam ze 12 tc trwa. Pomóżcie, bo schizuje, ze to złe ze tak boli. :(

Ściskam Was mocno!

Blueberry do lekarza powinnas pojsc ..ja nie wiem kochana czy to cos powaznego ale powinnas przynajmniej zadzwonic na konsultacje ewentualnie..buzka I daj znac co dalej

Poczytam was pozniej bo teraz czasu az tak nie mam tylko na szybko post blue odczytalam :*

Minisia dziękuje.
Dzwoniłam do położnej.
Powiedziała, ze teraz właśnie jest ten okres chorubsk.
Ze mimo ze wymiotuje to mam duzo pic, nawet jeżeli zwracam..
A z jedzeniem to powoli (łatwo jej mowić, jak ja przełknąć nic nie moge)
A bole w plecach, mogą byc spowodowane tym, ze po pierwsze to moja pierwsza ciąża i wszystko znów sie rozrasta, po drugie ze leżałam teraz duzo, a po trzecie ze przeziebienie tez na to oddziaływuje.
No a ze nie ma krwawienia i nawet olśnienia to narazie mam sie uspokoić.
Gdyby cos sie działo to mam jechać do szpitala.
Jeżeli temperatura wzrośnie do 38, wziąźć paracetamol.
No i ze jutro jadę do PL i w Szwecji mam ubeslieczenie a w PL nie to dobrze by było poszukać dobrego lekarza prywatnego ktory w razie W bedzie trzymał rękę na pulsie.
A ból z pleców moze dawać znać macicy i dlatego tez odczuwam, ale ze duzo wymiotowalam, to tez moze byc od tego.
Ps. Kobietki zaraz wyciągnę ten ból z pleców i go uśmierce.

bluberry współczuje ja ostatnio zostałam ze szwagierki jedenastomiesięcznym szkrabem,a że jest na etapie chodzenia za jedna rękę wiec w tą i z powrotem i jak wieczorem od nich poszłam to problem było iść a nie mówiąc o siedzeniu tak bolały plecy także wiem co czujesz. Trzymaj się

reklama
Do góry