reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
La luna ale ja Ci zazdroszczę klimatu w jakim mieszkasz ;-)

Małgorzatkar pochwal się jakie bombki robisz! Bo zielonego pojęcia nie mam na czym tak łamiesz te igły :)

Witam wszystkie nowe, przyszłe Mamuśki.

La luna ale ja Ci zazdroszczę klimatu w jakim mieszkasz ;-)

Małgorzatkar pochwal się jakie bombki robisz! Bo zielonego pojęcia nie mam na czym tak łamiesz te igły :)

Witam wszystkie nowe, przyszłe Mamuśki.

filcowe, z tzw. czesanki, to taka włóczka jakby, którą trzeba specjalną igłą ponabijać w bombkę styropianową :) no i chyba za dużo siły mam :p jak zrobię kilka to wrzucę fotkę

reklama
czesc dziewczyny! podczytuje was czesto ale nie pisze bo jakos nie wierze ze to bedzie zdrowa ciaza. w srode kolejne badanie i wtedy bede wiedziec wiecej, czy puste jajo czy jednak cos w nim jest, a narazie czekam, jestem w zawieszeniu i odpuscilam sobie ciazowe watki. ale akurat mialam sytuacje z USG i pecherzem wiec stwierdzilam ze wam opisze.
jak bylam na ostatnim USG to poszlam z pelnym pecherzem, bo przy staraniach mialam USG zawsze przez brzuch na pelnym pecherzu. a tym razem gin mi powiedziala ze nic przez ten moj pelen pecherz nie widzi i ze mam isc do toalety i wrocic :-p maz byl ze mna i niezle sie usmial :-p wiec proponuje wam isc na pustym pecherzu,
swoja droga to jak wrocilam z toalety i znow zrobila przez brzuch to stwierdzila ze nie widzi i i tak skonczylo sie na dopochwowym :-p

Do góry