madziaj123
Początkująca w BB
qrcze, właśnie tak sobie wydumałam że skoro mam termin na koniec lipca, to sporo z Was ma praktycznie o cały miesiąc starszą ciążę niż ja ;P
pierwszą córcię urodziłam w 37 tydz 5 dni ciąży i z lipcówki '07 stałam się czerwcówką
drugą córcię w 40 tydz 2 dni
.. tym razem raczej szanse na sierpniówkę '14
KasiaSierpien super że wszystko ok!
kopacz fajnie nie wszystkie babcie chcą być babciami : / u mnie moi rodzice super, a teście cóż... średnio.
elifit nie wiem czy słyszałyście, ale dosyć dobrze działa KAWA Z CYTRYNĄ na migrenę w ciąży... ciekawy smak
Undomiel7 będzie dobrze!!! jakby coś to posiłkuj się magnezem, ewentualnie herbatka z melisy
Kasia to swietnie ze wszystko w porzadku trzymalam kciukiJestem,
Na szczęście wszystko dobrze UFFFFFF...
Dostałam luteinę dopochwowo i idę na swój termin który miałam zaplanowany 28.11 na kontrolę
Nie wiadomo skąd plamienia ale ciąża jest nienaruszona, przecinkowi już bije serduszko ))))))))))))
Na następną wizytę biorę męża- zobaczymy czy będzie taki twardziel jak usłyszy serduszko )))
Dziękuję, za trzymanie za nas kciuka :* mimo że tak mało się udzielam czuję się tu chciana ^^
Buziaki dla Was :*
EDIT: Aaaa i w ogóle to przecinek ma już 2cm a nie tak jak mówi suwaczek 15mm rośnie mi mały byczek