dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kopacz bedzie wszystko dobrze bo tez tak mialam nie bylo jeszcze zarodka na kolejnej juz napewno zobaczysz piekne serduszko
Co do bycia samej w ciazy to dasz rade mialam podobna sytuacje a jednak pojawil sie facet ktory pokochal mnie i moje dzieciatko choc nie jedt ojcem biologicznym malego...a ojciec dziecka nawet go nie widzial na oczy nie interesuje sie wogole...moi rodzice tez nie akceptowali mojego eks ale dzieviatko kochaja nad zycie bo nie jest niczemu winne takze mama napewno pokocha je nie martw sie i napewni ci pomoze
KOPACZ zgadzam sie w 100 % z dziewczynami,grunt to sie nie denerwuj.Nie mysl o zlych sprawach tylko o pieknej fasolce rosnacej pod Twoim sercem :-), a zycie jakos sie ulozy .no pewnie!!! kopacz dziewczyny maja racje spotkało cie wielkie szczescie!!! bedziesz miec piekna dzidzie!!!! tym bardziej jak napisalas ze mama umowila cie do zielarza w sprawie niepłodnosci!!! no prosze a tu takie szczescie! babcia oszaleje ze szczescia, ty sie nie zamartwiaj bo malenstwo wyczuwa wszystko, wiec glowa do gory banan na usta i badz szczesliwa ze spotkalo cie takie szczescie!!!!
No rozspisalam sie hiihh.Poczytalam jeszcze i cytaty zrobilam ze wczesniejszych stron ale mi to wcielo .Dzieki,no to ja tez pije normalnie herbate,Dzis sok z marchewki i innych owocow spijam i herbate i troch wody .dorota tos się rozpisala co do herbaty to ja pije normalnie jak zawsze jakos nie ograniczam jej bo pomaga mi w mdłościach....ale po twoim poscie z cyt. doczytałam ze tabelka została zalozona tak???????
Gratuluje udanej wizytyJa po wizycie u lekarza. Moja ciąża jest młodasza niż obliczyłam, ale to dlatego że mam długie cykle. To dopiero ok 4 tygodnia i na razie było widać tylko 2mm pęcherzyk ciążowy, dziś to pewnie ma już 3 mm Mam przyjść za miesiąc. 13 grudnia idę do gin na NFZ a prywatnie jeśli będzie po co (już tak mam że nastawiam się na każdą ewentalność) to w styczniu. Wciąż czuje (lub sobie wkręciłam :-) ) że dziewucha rośnie Jednak z tymi moimi przeczuciami to śmiech na sali
Kurcze nie poradze,dodam tylko ze ja tez mam problemy zoladkowe i jak mnie zoladek boli i mam wzdecia itp to tym sie nie martwie :-).Jakby cie cos bardzo niepokoilo to lec do gina :-)czytam o Waszych dolegliwościach i pocieszam się, że pierwsze tygodnie do przyjemnych nie należą, ale dziś czuję okropnie:-( Od dawna cierpię na wrzody żołądka, w ciąży podobno dolegliwości znikają i tak rzeczywiście było. Dziś boli mnie żołądek i dół brzucha, już sama nie wiem czy niezależnie czy to promieniuje. Ale cały brzuch boli mnie okropnie, mam nadzieję, że to nie zaszkodzi maleństwu:-(
Gratuluje i zapraszamy .Cześć Dziewczyny :-) Witam sie jeszcze na spokojnie i po cichu, bo do terminu okresu to jeszcze 2 dni, ale... Właśnie, dzisiaj na teście II kreseczki, ciało też nie pozostawia złudzeń, więc chyba już mogę się do Was uśmiechnąć ;-) Przygarniecie?...
Czytam i raz sobie poloze,troche siedze,ale zupe zaczelam pomalu robic,bo juz czas pomalu na obiad a on w polu jest bo mamuska na bb a dzieci bajki patrza,zaraz im bajki wylacze bo co zaduzo to niezdrowo :-)