reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Tylko moje plamienia biora sie z krwiakow, ktore sa zlokalizowane w okolicy macicy, a to juz nie jest dobrze dla ciazy, bo jak to stwierdxzxil moj lekarz Terz zalezy od tego czy dziecko jest na tyle silne aby poradzic sobie z tymi krwiakami. Podobno krwiak moze umiejscowiac sie w takim moiejscu, ze blokuje dziecku i rozrost i droge do odzywiania i ciaza obumiera.
Pewnie stwierdzicie, ze jestem straszna panikara, ale strach jest silniejszy ode mnie.

reklama
hej dziewczyny:) jestem już po swojej pierwszej ciążowej wizytce:):):) zdjecie maluszka mam:):) ma 1cm i 2 mm:):)hihi:) lekarka powiedziała ze to 8 tydzień i 2 dzień ciąży:)wiec troszkę inaczej niż wychodzilo z tych kalendarzy na necie i suwaczka...termin porodu na 27 czerwca wyszedł ........jej :):):):)ale zostaje z wami na lipcowkach:)bo dużo mi nie brakuje:)a może się uda.....haha:)

wiatr&woda, przytulam....

anastazi, super! gratuluję! ja już nie mogę doczekać się czwartku, chociaż wtedy dopiero skierowanie na usg dostanę...

dziewczyny zrobiłam kolejną tabelkę po sugestiach zmian :) dalej otwarta na wszelkie propozycje jestem

ja wprowadzam, bo nie umiem takiej na hasło dołączyć :p ale próbuję cały czas :p

jakby któraś chciała coś dodać/zmienić/uzupełnić poproszę o pw!

no i znów mnie zmuliło... zamiast posprzątać, póki Ola śpi, idę chyba zająć miejsce na łóżku obok niej

Ostatnia edycja:
Jezu, dziewczyny, jak Wy produkujecie, myślałam że nie ogarnę tych wszystkich wpisów :)

wiatr&woda, bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie!

karola - dzięki za instrukcję, już się cieszę moją mała jagódką ;)

Anka - ja też z tych panikar, ale wierzę w siłę pozytywnego myślenia. Musi być dobrze :)

Ostatnia edycja:
malgorzatkar mnie mozesz wpisac ze z Mielca jestem...

Anka kazda boi sie o swoje malenstwo, trzymamy kciuki aby bylo wszystko dobrze i napewno bedzie &&&&&&& trzymam;)sily dla Was:)

Wiatr&woda strasznie mi przykro...wiem co czujesz bo mialam podobna sytuacje w 2009r:( wspolczuje i swiatelko dla twojej Fasolki
[*]

reklama
Do góry