reklama
kubusiowata
Aktywna w BB
O jej dziewczyny jeszcze miałam napisać że jutro ide na kolejną wizytę i jak tylko o tym myślę to mam takie motylki w brzuchu że masakra chce mi się krzyczeć z podniecenia aaaaa...... oczywiście mam obawy czy wszystko będzie ok ale przecież musi być
Już niektóre widziały jak serduszko bije i ja mam nadzieję w końcu zobaczyć że rośnie nowe życie pod moim serduszkiem
Ja też się lepiej czuję jak każdy na około mówi że będzie dobrze
Już niektóre widziały jak serduszko bije i ja mam nadzieję w końcu zobaczyć że rośnie nowe życie pod moim serduszkiem
Ja też się lepiej czuję jak każdy na około mówi że będzie dobrze
Ja już po pierwszym usg, które było przez przypadek, bo poszłam po zaświadczenie dla pracodawcy, ale dla swojego świętego spokoju zrobiłam sobie jeszcze usg. Zarodek ma 2,2 mm, jest dobrze zagnieżdżony i wychodzi mniej więcej na 5,5 tygodnia. Termin porodu na 11 lipca póki co. Niestety, nie było widać bicia serduszka. Jutro idę na pierwsze ciążowe badania w tym znowu betę. Zobaczę czy od zeszłego tygodnia urosła. I w poniedziałek znowu do ginka z wynikami no i podejrzymy znowu, czy widać już to bijące serduszko..
ja tez miałam delikatna kreseczke , ale to jest spowodowane niskim poziomem hormonu , z kazdym dniem jest go wiecej wiec kreska sie wzmocni na kolejnym tescie ide jutro do lekarza i bede wiedziała wiecej to moja druga dzidzia nie mogłam sie jej doczekać a ze u mnie w rodzinie wszyscy rodzili sie na jesień /zime , niemiłosiernie sie ciesze ze beda wakacje ) bedziemy pokazywać swoje piekne wielkie brzuszki ) aaa dziewczyny które uwielbiają zieloną herbate ,jak by nie wiedziały , owa herbatka blokuje całkowicie wchłanianie kwasu foliowego , wiec nie mozna jej pic szczególnie kiedy kwas foliowy suplementujemy ;( staje sie to bezcelowe , ale coz dla naszych maleństw wszystko ) buziaki )
malgorzatkar
Fanka BB :)
Mamusie z listy z pierwszej strony mam spisane, ale nowych jest sporo...
Ja sie dziś mamie wygadalam a ta miała nikomu nie mówić, więc zadzwoniła do mojej siostry... No i już poszło...
Ja sie dziś mamie wygadalam a ta miała nikomu nie mówić, więc zadzwoniła do mojej siostry... No i już poszło...
Witajcie przyszłe Mamuśki u mnie jak narazie samopoczucie ok, byle nie zapeszyć choć niekiedy brzuch mnie boli.
My jeszcze nie mówiliśmy nikomu o nowince narazie czekamy na potwierdzenie i USG a wizytę mam umówioną na 27.11 na NFZ. Jest tu dużo kobiet które oczekują kolejnego potomka podpowiedzcie jak chodziłyście do lekarza przy wcześniejszych ciążach na NFZ czy prywatnie. Wiem że prywatnie to sporo kosztuje bo badania i wizyty za wszystko się płaci.
Co do wieku to wg mnie nie jest ważne ile ma się biologicznie lat, tylko na ile się czuje?
My jeszcze nie mówiliśmy nikomu o nowince narazie czekamy na potwierdzenie i USG a wizytę mam umówioną na 27.11 na NFZ. Jest tu dużo kobiet które oczekują kolejnego potomka podpowiedzcie jak chodziłyście do lekarza przy wcześniejszych ciążach na NFZ czy prywatnie. Wiem że prywatnie to sporo kosztuje bo badania i wizyty za wszystko się płaci.
Co do wieku to wg mnie nie jest ważne ile ma się biologicznie lat, tylko na ile się czuje?
Witam
Anecznik witamy
Andzia15 ja chodzilam prywatnie i teraz rowniez bede chodzic prywatnie. kiedy lecisz na wizyte?
Venus zycze ciemniejszej kreseczki a ciaze tam juz widac
jestem ciekawa ile juz jest dziewczyn zapisanych na liscie bo sporo nas tu
No ja nadal bez mdlosci, niemam zbytnio apetytu...ale staram sie jesc regularnie
Anecznik witamy
Andzia15 ja chodzilam prywatnie i teraz rowniez bede chodzic prywatnie. kiedy lecisz na wizyte?
Venus zycze ciemniejszej kreseczki a ciaze tam juz widac
jestem ciekawa ile juz jest dziewczyn zapisanych na liscie bo sporo nas tu
No ja nadal bez mdlosci, niemam zbytnio apetytu...ale staram sie jesc regularnie
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
ooo ile nowym przyszłych lipcowych mam!!!
ale faaajnie!!!
witajcie dziewczyny! nudnej i spokojnej ciąży Wam życzę!
ja nadal czuję się super, zero mdłości, dziś ciut mocniej pobolewał mnie brzuch więc łyknęłam no-spę i poleżałam kilka godzin.
ale faaajnie!!!
witajcie dziewczyny! nudnej i spokojnej ciąży Wam życzę!
ja nadal czuję się super, zero mdłości, dziś ciut mocniej pobolewał mnie brzuch więc łyknęłam no-spę i poleżałam kilka godzin.