reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

A ja odpukać od południa czuje sie dobrze, zadziwiająco dobrze, no oprócz sennosci.... I mam fazę na czekoladę, nawet nutelle znalazłam, hihi
Dziewczyny mam prośbę, napiszcie w wątku o terminach albo mi na pw wasze terminy porodu, chce jutro ta listę zrobić a nie przebrne spowrotem przez wszystkie strony....

reklama
Witajcie mamuśki:) jestem po 3 testach, każdy z dwiema grubymi krechami. Obstawiam, że to 5 tc:) w Pon 18.11 mam pierwsza wizytę u lekarza. Zapewne nie będzie jeszcze za duzo widać, ale chce sie upewnić ze na chwile obecna jest ok:) czuje sie narazie bardzo dobrze, jedynie podbrzusze pobolewa :) to moja pierwsza dzidzia wiec mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:) !! Pozdrawiam serdecznie:)

Hej.
Zrobiłam dzisiaj test i wyszła baardzo bladziutka 2 kreska... Następny zrobię pojutrze. zerknijcie proszę
P1080075.jpg

Co myślicie? ciąża?

Załączniki

• P1080075.jpg
    P1080075.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 86
Witam wszystkie mamusie, niedawno wróciłam z pracy baaardzo zmęczona, nie mam nawet siły pisać, z najnowszych objawów ciąży to potworne bóle głowy i te ciągłe zmęczenie. Po nadrabiam wszystko jak trochę odpocznę, ściskam cieplutko

Hej.
Zrobiłam dzisiaj test i wyszła baardzo bladziutka 2 kreska... Następny zrobię pojutrze. zerknijcie proszę
Zobacz załącznik 593633

Co myślicie? ciąża?

Miałam takie same kreski przy becie około 100:tak:

Witam nowe Brzuchatki:-)

Herbata nie ma kofeiny tylko teinę.. która kopie bardziej niż kofeina, także faktycznie ostrożnie z mocną herbatą:rofl2:

Ja powiedziałam już mamie – która pewnie przekazała tacie i bratu – nie mogłam czekać, bardzo się martwili, że ciągle się nie udaje, a jak już się uda, to dochodzi do poronienia, więc zasłużyli na ta wiedze;) Teściom powiemy w święta – chyba, że się wcześniej wyda, bo mieszkamy nad nimi

Ja w grudniu kończę 27lat, pierwsze dziecko rodziłam w wieku 23lat – zaszłam w ciążę świadomie – ba! Nawet prawie dwa lata się staraliśmy:-p

Kuuurcze słabo się dziś czuję:confused2: ciągle ziewam.. Kłuje mnie podbrzusze okropnie.. W ogóle brzuch na dole mam wzdęty,że szok:szok: jeszcze trochę i się w jeansy nie zmieszczę

jagódka ja byłam tak wzdęta przez ostatnie 2 tyg. teraz wdęcia odpuściły , mam nawet wrażenie ,ze spodnie zrobiły sie luźne , ledwo sie z pracy doczołgałam , przywitałam sie owocnie z Panem K. :( probowałam coś zrobić ale właśnie sie poddalam i leże w lóżku , ta niemoc coraz bardziej mi przeszkadza:(

Hehe ja całe życie myślałam że powiem wszystkim dopiero jak skończę I trymestr hahah, nie dałam rady i powiedziałam od razu jak tylo test zrobiłam :) i tak co pare dn informuję swoję najbliższe koleżanki :) ale zaczęłam od swoich rodziców tego samego dnia mężowi powiedziałam, następnego dnia przyjaciółce i tak poszło. Myślę że takich dobrych wadomości w życiu nie ma za dużo więc nie ma co trzymać języka za zębami chociaż fajnie by było powiedzieć na święta i zrobić taki prezent :D
venus27 co do testu to spokojnie bo to już jest ciąża, tyle testów zrobiłam że jak nie bylam w ciązy to nawet pod światło nie byo widać 2 kreski także spokojnie :)

reklama
haust nie wazne jakie,wazne ze kupil :) ach ci mezczyzni hahah powiedz zeby kupil kisiel a przyniesie ci galaretke :)
malgorzata na samym poczatku, na pierwszej stronie jest lista naszych terminow,brakuje chyba tylko kilka mamus,wiec tych ktorych nie ma na liscie niech ci napisza :)

witam kolejne mamcie
venus jak dla mnie jestes w ciazy bo kreseczka choc malo widoczna to jesdnak tam jest.

Do góry