reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

aNilewe ten tradzil to normalne podobny na tym etapie ciazy wiec jeszcze nie przsadzone a ogolnie chcesz coreczke??

A moze bysmy tak galerie naszych brzuszkow zrobily ;)???
A tak wogole witam sie lozka jeszcze I zobaczymy jakie samopoczucie dzien przyniesie bo poki co srednio sie czuje ...

reklama
Aaa I mam pytanie w poprzednich ciazach bralam fenoterol musze tu w uk lekarzowi powiedziec o tym tylko zastanawiam sie czy tutaj to taka sama nazwa ?

Minisia kochana witaj na tym wątku też :-) ,nie pomogę ci z ta nazwa tych witamin ,moze jak pogadasz z lekarzem to on ci doradzi :-).

Moje dzieci tzn alan już byl z nami w łóżku o 6.10 i od tej godz już nie śpi
:-(. Oliwka po 7 wstała .

Teraz pojem z dziecmi śniadanie i lecę z nimi po jabłka na placki z jabłkami :-) i po test ,już bym go chciała zrobić ,ale jestem niecierpliwa .

Minisia i u mnie średnio z samopoczuciem bi jajniki mnie bolą i głową zaczęła :-(.

Ostatnia edycja:
Witaj dorotka czekamy na 2 wynik ;)
A to kochana nie witaminy tylko lek na podczymanie ciazy poniewaz od 7go m-ca mialam rozwarcie :)

Mamusie kolejne pytanie co z farbowaniem wlosow???

Minisia aha to rozumiem ,ale byłaś w tej ciazy u gina ? Czy chcesz brać już na wszelki wypadek ? Najlepiej jak ci lekarz doradzi .

Ja z tego co wiem to nie polecają farbowania włosów ,ale nie dajmy sie zwariowac ,ja w ciazach już w bezpieczniejszym terminie farbowalam . Teraz jakby wszystko bylo dobrze to też np na święta będę chciała zafarbowac .

Dorotka chce tylko podczas wywiadu poinformowac lekarza o tym leku :)
No wlasnie czytalam ze mozna farbowac ale farbi bez amoniaku jednak chyba poczekam az skoncze 1tymestr.

wczoraj odebrałam wynik, ale już nie napisałam, bo moje dziecię dało nam w kość mocno i nie miałam siły... wynik 3107, czyli urosło prawie 150%!
minisia, można farbować, ale w I trymestrze niby się nie farbuje ze względu na przyjaźń z kibelkiem :p ale jak nie masz tych objawów, możesz farbować, tylko fryzjera uprzedź, dobierze łagodniejszą farbę i będzie sprawdzał co chwila, bo w ciąży inaczej farbki łapią

małgorzatkar u mnie wzrosło więcej niż 100%. Dobrze, że nie jestem osamotniona w tej kwestii, widocznie tak może być:-). Minisia ja w pierwszej ciąży nie farbowałam w pierwszym trymestrze. Tylko, że ja rozjaśniam włosy, a to bardziej szkodliwe niż np szampony koloryzujące. Nie wiem jak do stycznia wytrzymam, bo już widać nieładny odrost a co dopiero za trzy miesiące, brrr....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry