reklama
Witam się rano. Nie długo do pracy az po sam wieczór ;/
Wątek z galerią brzuszków już jest. Czekamy na pierwsze zdjęcie.
Miałam dzis sen ze robiłam 1wsze usg. Wychodził 7t3d czyli tak jak chce iść. Dzidzia juz przypominala bobasa choc tak naprawdę to nie wiem czy już tak bedzie.
Moje piersi daja o sobie znac. Jak szlam do wc w nocy to musiałam je trzymać bo tak bolały. A w dodatku wcale nie mam dużych rozmiarów. Teraz to samo. Sa pełne i bolące. Chyba trzeba będzie niedługo kupić stanik.
Co do płci to mi obojętne. U M. W rodzinie sami chlopcy. U mnie wychodziły parki także nie wiadomo czego się spodziewać.
Miłego dnia.
Wątek z galerią brzuszków już jest. Czekamy na pierwsze zdjęcie.
Miałam dzis sen ze robiłam 1wsze usg. Wychodził 7t3d czyli tak jak chce iść. Dzidzia juz przypominala bobasa choc tak naprawdę to nie wiem czy już tak bedzie.
Moje piersi daja o sobie znac. Jak szlam do wc w nocy to musiałam je trzymać bo tak bolały. A w dodatku wcale nie mam dużych rozmiarów. Teraz to samo. Sa pełne i bolące. Chyba trzeba będzie niedługo kupić stanik.
Co do płci to mi obojętne. U M. W rodzinie sami chlopcy. U mnie wychodziły parki także nie wiadomo czego się spodziewać.
Miłego dnia.
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Hej:-) Z wyliczen gin i pomiarow fasolki :-) tez wychodzi 6 tydz , wiec trafilismy 12,13 X hihihanastazi nie zazroszcze przytulania z Panem K ;/ Strata wagi nic sie nie martw. Moja siostra w ciazy nigdy nie wymiotowala i tez stracila na poczatku, ale potem szybciutko nadrobila. Ja sie wazylam poki co ta sama waga. Choc przybralam z 4-5 kg tuz przed sama ciaza ;/ uwielbiam kokosanki i barszcz mniami, chociaż razem?? super pewnie bedzie tamie usg, jak bede w Polsce to tez takie zrobie. ale wtedy bedzie 5 miesiac juz
KasiaSierpien ja dzis jak szlam do pracy, a mam cale 7 minut spacerem to zsapalam sie, ze sama sie mocno dziwilam tez pije duzo, a normlanie samej wody nie lubie to teraz min. 2litry samej wody idzie, a jeszcze herbatka, ziolka itp.
wiatr&woda moze maluszek sie po prostu wolniej rozwija i zaraz nadrobi ze hoho, 3mam mocno za to kciuki
KasiaSierpien fajne zdjecie, teraz to cenna pamiatka, bo maluszek juz tylko coraz wiekszy i wiekszy to usg bylo dopochwowe?
bakaalia jeśli prawda jest ze dziewczynka kradnie mamie urode to bede miala core, bo tradzik mnie nie opuszcza ;/
Pracowalam dzis lekko ponad 8 godzin i jak wrocilam okolo 19 do domu to padlam na dwie godziny. Jak automat, zamknelam drzwi i padlam na lozko, makakra
kropeczka. w przypadku kiedy beta rosnie wiecej, mozliwa jest ciaza mnoga ciekawe ile takich bedzie na lipiec Ja pytalam meza co by powiedzial jakby zobaczyl na usg dwa kropki (juz mu pokazywalam jak to wyglada) to mowi ze powiedzialby "oooo kur...", sz0ok
blueberrry szkoda mi ciebie, bo poki co chyba tyko ty tak intensywnie i regularnie odwiedzasz pana K., potwierdzam ja popijam wode z cytryna i jest lepiej, imbirowa herbatka ponoc tez pomaga i moje ulubione migdaly
LALECZKA793 o ranyy zazdroszcze, 6 tydzien na suwaczku i serducho jest, super, a ktory tydzien z usg, potwierdza sie ten sam?
Moje objawy tradzik mdlosci, bol sutkow, ciezkie i bolace piersi, bardzo delikatne pobolewanie w podbrzuszu
Zazwyczaj wieczorami tak mi brzuch wywali jak na 3 miesiac, stoje przed lustrem i podziwiam. zreszta mam swoja oponke wiec przypuszczam, ze szybko urosne
cioccolata
Aktywna w BB
dzień dobry lipcóweczki!
dorotka witaj i gratulacje!!! :-)
ja dziś troszkę lepiej się czuję - o dziwo nawet mdłości, aż tak nie dokuczają i się zastanawiam czy to,a by nie przypadkiem za sprawą pepsi, którą wczoraj wypiłam wieczorem.. jak myślicie?
w sumie chyba nie powinnam jej pić w ogóle w ciąży, ale tak mi się jej chciało i mdłości po niej ustały.
a dzisiaj skusiłam się na fast food'a i mam teraz wyrzuty sumienia ehh :/:/
miłego dnia kobietki
dorotka witaj i gratulacje!!! :-)
ja dziś troszkę lepiej się czuję - o dziwo nawet mdłości, aż tak nie dokuczają i się zastanawiam czy to,a by nie przypadkiem za sprawą pepsi, którą wczoraj wypiłam wieczorem.. jak myślicie?
w sumie chyba nie powinnam jej pić w ogóle w ciąży, ale tak mi się jej chciało i mdłości po niej ustały.
a dzisiaj skusiłam się na fast food'a i mam teraz wyrzuty sumienia ehh :/:/
miłego dnia kobietki
cioccolata
Aktywna w BB
minisia nie wiem właśnie.. tak czytam, że trzeba unikać fast food'ów...
a ja niestety je lubię
a ja niestety je lubię
Witajcie.. wczoraj te rozmowy o tym chińskim kalendarzu tak mnie nakręciły że zasnąć nie moglam chyba do 1 się męczyłam, ciągle jakieś myśli.. potem z tego wszystkiego skurcze jelit dostałam i musiałam do łazienki latać .. ogólnie czuje się super, oby tak było dalej. tak bym chciała żeby ten czas szybciej leciał ;D Dziś przy okazji zakupów pooglądaliśmy z moim P. wozki dla dzidzi bo po synku już sprzedaliśmy , więc dla przyszłego bobasa trzeba będzie kupić
dziś pomidorowa, a ja po prostu nie mogę się oprzeć czekoladzie i szynce ;D
dziś pomidorowa, a ja po prostu nie mogę się oprzeć czekoladzie i szynce ;D
Hej ja też dołączam do forum )
Pierwsze usg będę miała we wtorek przyszły
Test ciążowy pozytywny 31.10.2013, Potwierdzony betą 5.11.2013.
Dodam, że staraliśmy się ponad 3 lata.
Niepokoi mnie troszkę to, że oprócz bolących piersi i ciągnącego bólu brzucha, nie mam żadnych objawów. I troszkę się denerwuje, bo naczytałam się o tych objawach ciąży, a mi nie dokucza nic, myślicie że to normalne jest??
Niepokoi mnie troszkę to, że oprócz bolących piersi i ciągnącego bólu brzucha, nie mam żadnych objawów. I troszkę się denerwuje, bo naczytałam się o tych objawach ciąży, a mi nie dokucza nic, myślicie że to normalne jest??
reklama
A
Anulka198424
Gość
Hej ja też dołączam do forum )
Witaj i rozgosc sie
Jak milo ze jest nas coraz wiecej
Ja tez nie mam wiekszych objawow i w poprzedniej ciazy tez tak bylo ja mysle ze powinnysmy sie cieszyc z tego a nie wyszukiwac tego czego nie ma bo nie jedna ciezaroweczka ledwo chodzi wymeczona przez pana K :/
Blueberrry jak sie czujesz??odezwij sie kochana...
Dziewczynki ja z Fabim czasem zjadla pizze oczywiscie nie cala i kebaba nieraz i nic mi nie bylo...mysle ze to taki stan gdzie nie powinnysmy sobie tego odmawiac...a jesli jest ochota moze organizm tego potrzebuje... rozumiem raz w miesiacu zjesc fast fooda gorzej bylo by czescie prawda?
Ostatnio edytowane przez moderatora: