reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

ja też uważam, że fast food od czasu do czasu, czy cola czy inne gazowane i niezdrowe nie zaszkodzi, gorzej jakby to było codzienne jedzenie. ja dziś np właśnie skonsumowałam pizzę :)

reklama
Sylunia spokojnie, nie każda ciąża jest taka jak opisują w książkach. Ja w pierwszej nei miałam żadnych objawów z książek, brzuch rósł i tyle. Teraz tylko odczuwam ciągnięcia podbrzusza witaj ;)

Sylunia witaj!
ja tez nie mam zadnych objawow, nic mnie nie boli, nie mdli mnie, nawet piersi nie dokuczaja ...
w pierwszej ciazy mialam tak samo, wiec to zalezy, jedne maja wszystkie mozliwe dolegliwosci a inne nie :tak:

Dokladnie kazda ciaza jest inna,ja narazie tez bez objawow ale u mnie to sam poczatek,jedynie to jajniki mnie pobolewaja,ale poprzednie ciaze kazda roznila sie od siebie wiec teraz jestem ciekawa co mnie czeka.

Dzis spokojny dzien w domu z dziecmi,teraz ja tv patrze,dzieci bajki ogladaja,do 18 dam im popatrzec i wylanczam i szykuje ich do spania,przed 20 chce ich spac polozyc,zawsze tak zasypiaja ale wstaja miedzy 6 a 7 bo tez sa przyzwyczajone do przedszkola tak wstawac :-).

Nie przesadzajcie bo jak mamcie powiększone lub bolące piersi do yego ciągnące bóle w podbrzuszu to przecież sa objawy.
Wiele dziewczyn nie ma tych bóli. Na mdłości jeszcze przyjdzie czas potem będziecie klnac ze tak sie brakiem martwilyscie.
Glowa do góry. Cud w nas rośnie ;)

Nie przesadzajcie bo jak mamcie powiększone lub bolące piersi do yego ciągnące bóle w podbrzuszu to przecież sa objawy.
Wiele dziewczyn nie ma tych bóli. Na mdłości jeszcze przyjdzie czas potem będziecie klnac ze tak sie brakiem martwilyscie.
Glowa do góry. Cud w nas rośnie ;)
Alez ja nie przesadzam :-) wiem ze moze byc calkiem bezobjawowo (bo taka mialam pierwsza ciaze) i nie przejmuje sie tym wcale. Kazda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciaze. Pozytywne myślenie! :-D

No ja sie cieszę ze czuje sie dobrze ,omijając tego jajnika :-), korzystam i delektuje sie tymi dniami bo z własnego doświadczenia wiem ze dni mogą być okropne .

Z oliwka wymiotowalam do 6 miesiąca dzień w dzien ,a z alankiem super mdłości ze nie wiedziałam jak sie nazywam ,a poźniej już było ok :-).

Lecę mam talent patrzeć :-), dobranoc ,dzieci moje śpią :-).

A jak wam minela sobota??
Malutka jak tam?
Blue dzis juz lepiej?
Pola jak w pracy bylo??
Musze was poczytac ale chyba jutro od rana bo dzis spedzilam dosc aktywnie dzionek a na koniec najadlam sie za duzo I teraz czuje sie zle :(

reklama
Zle to ujelam piszac zeby nie przesadzać. Powinnam napisać żeby sie nie nakręcac z tymi objawami: ze ja nie mam czy wszystko jest w porzadku. Wszystko napewno jest w porządku. Lepiej się nie zamartwiac na zapas tylo sie cieszyć;)
Cisza jakas w sobotę. Ja dzis podgladam z pracy jak moge bo potem ciężko nadrobić a tu jak makiem zasial ;))

Mi sie od kilku dni ciage odbija. Nie zaleznie co zjem

Do góry