malgorzatkar
Fanka BB :)
ja też uważam, że fast food od czasu do czasu, czy cola czy inne gazowane i niezdrowe nie zaszkodzi, gorzej jakby to było codzienne jedzenie. ja dziś np właśnie skonsumowałam pizzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jajniki to i ja odczuwam ale poza tym nicDokladnie kazda ciaza jest inna,ja narazie tez bez objawow ale u mnie to sam poczatek,jedynie to jajniki mnie pobolewaja,ale poprzednie ciaze kazda roznila sie od siebie wiec teraz jestem ciekawa co mnie czeka..
Alez ja nie przesadzam :-) wiem ze moze byc calkiem bezobjawowo (bo taka mialam pierwsza ciaze) i nie przejmuje sie tym wcale. Kazda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciaze. Pozytywne myślenie!Nie przesadzajcie bo jak mamcie powiększone lub bolące piersi do yego ciągnące bóle w podbrzuszu to przecież sa objawy.
Wiele dziewczyn nie ma tych bóli. Na mdłości jeszcze przyjdzie czas potem będziecie klnac ze tak sie brakiem martwilyscie.
Glowa do góry. Cud w nas rośnie