anastazi nie zazroszcze przytulania z Panem K ;/ Strata wagi nic sie nie martw. Moja siostra w ciazy nigdy nie wymiotowala i tez stracila na poczatku, ale potem szybciutko nadrobila. Ja sie wazylam poki co ta sama waga. Choc przybralam z 4-5 kg tuz przed sama ciaza ;/ uwielbiam kokosanki i barszcz
mniami, chociaż razem?? super pewnie bedzie tamie usg, jak bede w Polsce to tez takie zrobie. ale wtedy bedzie 5 miesiac juz
KasiaSierpien ja dzis jak szlam do pracy, a mam cale 7 minut spacerem to zsapalam sie, ze sama sie mocno dziwilam
tez pije duzo, a normlanie samej wody nie lubie to teraz min. 2litry samej wody idzie, a jeszcze herbatka, ziolka itp.
wiatr&woda moze maluszek sie po prostu wolniej rozwija i zaraz nadrobi ze hoho, 3mam mocno za to kciuki
KasiaSierpien fajne zdjecie, teraz to cenna pamiatka, bo maluszek juz tylko coraz wiekszy i wiekszy
to usg bylo dopochwowe?
bakaalia jeśli prawda jest ze dziewczynka kradnie mamie urode to bede miala core, bo tradzik mnie nie opuszcza ;/
Pracowalam dzis lekko ponad 8 godzin i jak wrocilam okolo 19 do domu to padlam na dwie godziny. Jak automat, zamknelam drzwi i padlam na lozko, makakra
kropeczka. w przypadku kiedy beta rosnie wiecej, mozliwa jest ciaza mnoga
ciekawe ile takich bedzie na lipiec
Ja pytalam meza co by powiedzial jakby zobaczyl na usg dwa kropki (juz mu pokazywalam jak to wyglada) to mowi ze powiedzialby "oooo kur...", sz0ok
blueberrry szkoda mi ciebie, bo poki co chyba tyko ty tak intensywnie i regularnie odwiedzasz pana K., potwierdzam ja popijam wode z cytryna i jest lepiej, imbirowa herbatka ponoc tez pomaga i moje ulubione migdaly
LALECZKA793 o ranyy zazdroszcze, 6 tydzien na suwaczku i serducho jest, super, a ktory tydzien z usg, potwierdza sie ten sam?
Moje objawy tradzik mdlosci, bol sutkow, ciezkie i bolace piersi, bardzo delikatne pobolewanie w podbrzuszu
Zazwyczaj wieczorami tak mi brzuch wywali jak na 3 miesiac, stoje przed lustrem i podziwiam. zreszta mam swoja oponke wiec przypuszczam, ze szybko urosne