reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witajcie obecne i przyszłe mamuśki :) Mi też właśnie test pokazał 2 kreseczki. I też jak wiele z was w szoku jestem, że to już się udało, bo to pierwszy cykl starań. U mnie wychodzi termin porodu na 6 lipca, ale do gina ide już jutro, choć wiem, że prawie nic nie będzie jeszcze widać, ale chcę się upewnić, że ten zarodek tam już jest, z którego powstanie nasze dzidzi :) Pozdrawiam :)

reklama
Witajcie obecne i przyszłe mamuśki :) Mi też właśnie test pokazał 2 kreseczki. I też jak wiele z was w szoku jestem, że to już się udało, bo to pierwszy cykl starań. U mnie wychodzi termin porodu na 6 lipca, ale do gina ide już jutro, choć wiem, że prawie nic nie będzie jeszcze widać, ale chcę się upewnić, że ten zarodek tam już jest, z którego powstanie nasze dzidzi :) Pozdrawiam :)

Witaj serdecznie w naszym i gratulację oczywiście ! ;)
Miłej wizyty u lekarza jutro! ;)

witajcie :) u mnie samopoczucie w porządku, brzuszek tylko jakiś taki ciągle wydęty, denerwuje mnie :p
a co tam u Was dziewczynki? jakieś nowe objawy? ;-) u mnie żadnych mdłości, żadnych wymiotów itd. - mam nadzieję, że tak już będzie do końca :-) miłego dnia! :happy:

p.s. czy można na tym forum użyć opcji "odpowiedz" lub "dodaj komentarz"? widzę tylko "cytuj".
z góry dziękuję za podpowiedź bo ja tutaj nowa :p

aaaa propos mojego "p.s." znalazłam już :p widzę, że opcja tylko cytowania pojawia się przed zalogowaniem, po zalogowaniu już jest wszystko ok ;)

ja tez nie mam zadnych objawow,,,zadnych mdlosci...jedyne co zauwazylam od jakiegoś czasu...to to ze mniej jem....bo ciagle mam uczucie takiej pelnosci..jakbym była caly czas najedzona....:)

Witajcie, ja tez nie mam jeszcze żadnych objawow. Nawet piersi mnie ne bola. W pierwszej ciąży juz kilka dni po owu piersi bolały bardzo bardzo mocno.
Jak widać - każda ciaza jest inna.

reklama
Do góry