cioccolata
Aktywna w BB
to w takim razie sweetlady będzie pierwsza - z wizytą jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po prostu nasluchalas się tych dziewczyn jak to ....badania takie badania takie,,,i jeszcze takie.....jak się dobrze czujesz, to nie ma co panikowaćoby ciaza nam sluzyla...a nie wykanczala hahaMacie rację Ja popadam trochę w paranoję, bo wokół mnie jest sporo kobiet, które starały się latami i jakoś trudno mi uwierzyć, że mi się udało od razu. Więc zamiast się cieszyć, panikuję. Miłego dnia dziewczyny!
blue dobrze ze jesteś już w domu nie ma co jak slabo ci było...będziemy szly mniej więcej w tym samym czasie na wizyte... a co do badan,,,,,to nie wiem jak szwecja ale u nas nawet nie bada tam na dole...tylko krew, oznaczenie grupy, badania na chlamydioze i cos tam jeszcze,,,nie pamiętam co....ale dołów nie rusza hahano zobaczymy...bo to tylko takie info od koleżanki .....której kolezanka....itp.itd.....