reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witajcie obecne i przyszłe mamuśki :) Mi też właśnie test pokazał 2 kreseczki. I też jak wiele z was w szoku jestem, że to już się udało, bo to pierwszy cykl starań. U mnie wychodzi termin porodu na 6 lipca, ale do gina ide już jutro, choć wiem, że prawie nic nie będzie jeszcze widać, ale chcę się upewnić, że ten zarodek tam już jest, z którego powstanie nasze dzidzi :) Pozdrawiam :)

reklama
Witajcie obecne i przyszłe mamuśki :) Mi też właśnie test pokazał 2 kreseczki. I też jak wiele z was w szoku jestem, że to już się udało, bo to pierwszy cykl starań. U mnie wychodzi termin porodu na 6 lipca, ale do gina ide już jutro, choć wiem, że prawie nic nie będzie jeszcze widać, ale chcę się upewnić, że ten zarodek tam już jest, z którego powstanie nasze dzidzi :) Pozdrawiam :)

Witaj serdecznie w naszym i gratulację oczywiście ! ;)
Miłej wizyty u lekarza jutro! ;)

witajcie :) u mnie samopoczucie w porządku, brzuszek tylko jakiś taki ciągle wydęty, denerwuje mnie :p
a co tam u Was dziewczynki? jakieś nowe objawy? ;-) u mnie żadnych mdłości, żadnych wymiotów itd. - mam nadzieję, że tak już będzie do końca :-) miłego dnia! :happy:

p.s. czy można na tym forum użyć opcji "odpowiedz" lub "dodaj komentarz"? widzę tylko "cytuj".
z góry dziękuję za podpowiedź bo ja tutaj nowa :p

aaaa propos mojego "p.s." znalazłam już :p widzę, że opcja tylko cytowania pojawia się przed zalogowaniem, po zalogowaniu już jest wszystko ok ;)

ja tez nie mam zadnych objawow,,,zadnych mdlosci...jedyne co zauwazylam od jakiegoś czasu...to to ze mniej jem....bo ciagle mam uczucie takiej pelnosci..jakbym była caly czas najedzona....:)

Witajcie, ja tez nie mam jeszcze żadnych objawow. Nawet piersi mnie ne bola. W pierwszej ciąży juz kilka dni po owu piersi bolały bardzo bardzo mocno.
Jak widać - każda ciaza jest inna.

reklama
Do góry