reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Mi pokazuje
4 tydzień plus 1 dzień.
Zaczął się 5 tydzień.
Przewidywalna data porodu 4-7 lipca 2014.
(Robiłam 4 obliczenia na rożnych kalkulatorach :D)
A tak pewnie sie okaże wszystko jak pójdę do lekarza. ;) tak jak to anastazi napisała.

Mdli mnie..

Dziewczyny, jeśli wiecie kiedy miałyście owulację to dodajcie do tego 266 dni. Tyle dokładnie trwa ciąża licząc od dnia owulacji / zapłodnienia.

Witajcie :) dopisuję się do Waszego wątku :-) termin wypada mi na 3 lipca (około, bo też zależy od kalkulatora ;), a aktualnie (wczoraj) rozpoczęłam 5 tydzień. pierwsza wizyta dopiero 13/11 i nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu... :-))) :wink:

Ostatnia edycja:
Witajcie :) dopisuję się do Waszego wątku :-) termin wypada mi na 3 lipca (około, bo też zależy od kalkulatora ;), a aktualnie (wczoraj) rozpoczęłam 6 tydzień. pierwsza wizyta dopiero 13/11 i nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu... :-))) :wink:

Do wszystkiego sie niecierpliwimy :)
Jak nie do dni płodnych to do testowania, jak juz pozytywny test jest, to się niecierpliwimy do następnych wydarzeń powiązanych z Ciążą, hihi.
I tak to juz z nami kobietami bywa :)
Witam w naszym gronie kolejną szczęśliwą kobietkę ! ;)

dziękuję za miłe powitanie :-))) no tak to właśnie z nami już jest :)
a powiedzcie, która z Was była już na wizycie? co ciekawego się dzieje na takiej pierwszej? (wiem, wiem jest opisane w necie, ale ciekawa jestem jak to wyglądało u Was w praktyce:)

ja się waham czy nie pójść aby jeszcze wcześniej na prywatną wizytę, ale sama już nie wiem...:eek:

reklama
cioccolata - Ja już pisałam, że nie byłam, w poprzednich postach. :)
Ja jeszcze nie byłam u lekarza, i nie wiem dokładnie kiedy będę miała wizytę. W przyszłym tygodniu idę sie dopiero umówić, bo to bedzie początek 6 tygodnia, a wizytę pewnie będę miec na początku 7 tygodnia. A dlaczego dopiero wtedy bo serduszko bedzie, a resztę doczytaj tez z poprzednich postów co i jak, bo wkleiłam notkę z aplikacji. ;) ;) :)

Do góry