reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Emyly mój tatuś dostanie żywego kanarka ale bez dodatku ffinansowego a to nastolatek ma dostac zająca ale czekoladowego z finansową wkładką może w środku :-D

Doti rodzice po moim bracie długo się starali o dziecko i dopiero po 8 latach im się udało.

Sokoja powodzonka na wizycie i dobrze że kopie , niech ćwiczy :-)

reklama
U mnie cążki się nie sprawdziły. Wolałam normalne nożyczki zresztą po dzień dzisiejszy ich używam przy córce.

Może przez tą pracę ale dziwnie tak...nie czuję tego że poród się zbliża małymi krokami. Jeszcze nie szykuję wyprawki i nawet się nie stresuję tym. Może jak już usiądę na dupce to mnie ogarnie organizacyjna panika??
kazdemu co inengo pasuej,wiadomo,unas nozyczki nigdy nei poszly w ruch
my dzis z mezem dyskutowalismy ze tylko 3 miechy zostaly...

Tak czytam o tych Waszych problemach z dłuższymi zakupami i wyjściem z dziećmi na dwór i póki co cieszę się że mnie to nie dotyczy. No, ale pewnie wszystko przede mną... aaaa sorki, pomarudze też trochę, bo zapomniałam o moim bolącym kręgosłupie i rwie kulszowej! ale to tylko wieczorami więc stękam, stękam ale jakoś funkcjonuję.
mi tez kregoslup dokucza bardzo,jak sie rozchodze to ok ale rano ciezko wstacz lozka:no:i bol lewej nogi do tego...

mi pielęgniarki same rozrobiły i mówiły, że się rozpuszcza w 350ml (chyba), co przy małych kubeczkach oznaczało u mnie niecałe dwa
u nas tezbabki rozpuszcaja w pzrychodni

hej dziewczyny:) Dzwonilam wczoraj do gina i kazal w piatek powtorzyc badanie i zadzwonic do niego. W nocy bol pęcherza sie wdal;/ wiec wzielam juz furagin bo i tak latam po kilka kropel;/ jakos do piatku wytrzymam a moze furagin poprawi wyniki:)

mowicie o zajaczku a u nas jakos nie kupuje sie prezentów na zajączka:) ale niedlugo zbliza sie roczek chrześniaka i planujemy sie złożyć na rowerek :)
zdrowka dla Ciebei:)

u nas zajączka się nie praktykuje, ale kupujemy sobie słodycze. mój siostrzeniec ma 15 urodziny w święta i tutaj ma problem z prezentem,może macie jakieś pomysły? pewnie skończy się na tym, że dam mu jakiegoś zająca czekoladowego i kasę.
kasa kasa.....
Michalina 100 lat dla taty:)

Malgorztaka ale Ty szybka jestes;)tyle jzu zdazylas zrobic:)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
witam z rana ,nei juz poludnei prawie....

u nas tez slonecznei ale chłodnawo,mam w planach zaraz umyc okna w kuchni bo jzu swiata nie wiedze,nei chce mi sie za barzdo ale coz zrobic....

w ogole wszezdie widze kurz ,nieład ale nei chce sie przeforsowac bo potem moge zalowac wiec etapami musze spzrtaac

u nas prezenty na zajaczka dostaja zdieci ,ale nei od nas ale od dziadkow ,cioci ,tlumazce czasami ze drobiazgi wystarcza ale nikt mnei nie slucha:crazy:zabawek pelne pokoje:rofl2:

miłego dnai:)))))

Elza a które podkłady? Te na prześcieradło czy w majty? Na prześcieradło mam z belli takie z rybkami, z te w majty zamówiłam hartmanna jak Dziewczyny tu proponowały, bo miałam wcześniej absorgyn i tylko latał mi między nogami:p
Ja wstawiłam dwie pralki, powiesiłam, posegregowałam ubrania po Klaudii rozmiarami i zeszłam z tymi siatami, a tu mi dziewczyna na FB pisze, że chce paczkę na 74 - z nieba mi spadła:D W międzyczasie pobawiłam się z Klaudią, zaraz dam jej zupkę. Miałam po baleriny jechać, ale odpuszczę dzisiaj. Siedzimy w domu do oporu;)

ja dzisiaj odpuszczam sobie porządki, prania nie mam, bo wczoraj 2 pralki poszły, właśnie walczę z dokumentami póki Mały śpi, obiad już zaliczony, zrobiłam karpatkę, zasiałam zboże, żeby na święta do stroika wyrosło i zaraz pakuję Małego do mojej Mamy i powoli wybieram się na wizytację ;-)
potem szybkie zakupy i zaś koniec dnia....

A ja dzis zaczelam sprzatac szafe..wywalilam juz z 8 workow ubran torebek i innych smieci ;) a to jeszcze nie koniec.i jakos wiekszego luzu w tej mojej szafie to nie widze zbytnio :(

reklama
Hej hej!
napisałam z rana długiego posta i mi nie wkleiło :baffled: :-D jak ja uwielbiam takie akcje :-D się wnerwiłam i zwlekłam z łóżka i pojechałam do pracy.
Jak ja wam zazdroszczę leniuchowania. Też bym tak chciała no ale jeszcze chwilkę i też dołączę do klubu leniwców :happy: W przyszłym tygodniu ma przyjść już nowa osoba, więc będę ją chciała jak najszybciej wdrożyć i spadać :tak:
Wczoraj dostałam paczuszkę z ciuszkami ciążowymi, od koleżanki. Część z nich to moje sprzed 2 lat ale w bardzo dobrym stanie, dorzuciła mi tez kilka swoich. Cieszę się. Ale niestety tylko sama góra jest, nie mam nic na dół. Muszę się wybrać na zakupy bo zwariuję. Mam tylko jedną spódniczkę ciążową i 1 spodnie. Mam sukienki ale typowo letnie więc przyjdzie mi jeszcze na nie poczekać. A jak u Was z ciuszkami????

Małgorzatkar ja już dawno mam rozliczony PIT a jakoś mi do urzędu nie jest po drodze..... Muszę się w końcu zmusić i z rana podjechać. Zwrot spory choć przyjdzie mi na niego poczekać z racji na mój pośpiech w dostarczeniu dokumentów........
Ja korzystam z komórki pisząc na forum wieczorami bo mi się już nie chce komputera włączać ani tabletem bawić i tak na pół senna odpisuję. Ale masz rację komórka czy tablet to nie to samo - męczarnia.

Agulam fakt 3 miesiące! Z hakiem ale jednak. Bliżej niż dalej!

Prezenty wielkanocne
u nas też się nie robi. Chociaż dzieciom zawsze się coś podrzuci. Z dzieci małych w rodzinie to tylko moja córka bo następna w kolejce to już panna 13 lat. Jakbym miała teraz jeszcze prezenty robić to bym się chyba zbuntowała :tak:

Ewa dziewczyny dobrze Ci radzą, zmień lekarza, przychodnię!

Michalina kanarek? :-D ale czad, daj znać jak zareagował??? A może spodziewa się tego????

Kopacz mnie też niedługo czekają takie porządki!! Szafa skrywa ciekawe rzeczy, zwłaszcza na samej górze hehehe

Do góry