reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Michalina - 100 latek dla taty :) W prezencie dla nastolatka też uważam, że zdecydowanie najbardziej ucieszy się z gotówki :) taki wiek, ze trudno coś trafić co przypadnie akurat do gustu. No i właśie jakiś drobiazg okazjonalny, czekoladki czy zając. HEeheh albo może kup odrazu dwa kanarki, ten drugi zamiast pieiążków :D:D
Małgorzatkar - oo do 15 to można odpocząć, ale pewnie jak każda chyba zamiast leżeć będziesz wyszukiwała sobie zajęć domowych :)
ewa, makota - zdrówka

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi prezentowe. Przemyślałam, poszperałam i zalazłam kolejne części ulubioej Igorowej książki, także teraz tyko zamówić :)
Dziś bez planów, pewnie zaliczymy spacer przedpołudniowy aha a 17 do pediatry idziemy, mam nadzieje z wyniki sików już będą :)

Ostatnia edycja:
reklama
Więc w ramach odpoczywania wstawiłam pranie, posprzątalam w kuchni, rozładowałam i załadowałam zmywarkę, umyłam okna balkonowe, ale póki co tylko wewnątrz, starłam kurze wszędzie, ogarnęłam pobojowisko w Oli pokoju, teraz siedzę z kawką i myślę co by tu zrobić, ale po woli lenistwo przychodzi, więc pewnie chwilę poleniu****e faktycznie

Witam,
Ewa, dziewczyny mają rację, zmień lekarza koniecznie.
Michalina wszystkiego naj naj dla Taty. 70 lat już - to późno mu się trafiłaś ;-)

Dla 15 latka to albo kasa, albo zapytać co potrzebuje i to kupić :-)

U nas też nie ma prezentów wielkanocnych :)
Co najwyżej jajka z niespodzianką :rofl2:

u nas tez bez prezentów na Wielkanoc...i dobrze!
Dzisiaj wizytka u ginekologa! Ciekawe ile Maluch waży, bo kopie jakby miał już z 2 kg ;-)

daj znac bo tez jestem ciekawa ile moja Zocha moze wazyc a teraz nie robilam na wizycie usg bo mialam 2 tyg temu i nie spytalam o wage;/

dobra, odpoczywam, bo mąż z pracy wrócił i odsypia, więc koniec hałasowania. jedynie prasowanie mogę jeszcze zrobić, ale to później

u nas też nie ma jako takiego zajączka, ale niestety dziadkowie szaleją, więc Ola pewnie coś dostanie... zresztą od zawsze u nas był zwyczaj, że na święta jak się cała rodzina zjeżdżała, to dzieci dostawały czekoladę/czekoladowe coś. też niedługo Oli pokoju zabraknie na zabawki, a przecież jak młodzież się pojawi, trzeba będzie znaleźć znów miejsce na matę, leżaczek, stoliki edukacyjne itp...

witam się w tą zimną środę.... takie ładne słoneczko a tak zimno... u Was też tak????

jagódka gratuluje zorganizowania... mi się jakoś ciężko zabrać za te rzeczy tak w ogóle to chciałabym jeszcze dłużej pochodzić w ciąży...
a jakie podkłady kupujesz??? masz jakieś sprawdzone...bo ja nie pamiętam jakie miałam przy pierwszym porodzie, chyba takie najzwyklejsze z apteki...

małgorzata współczuje cukrzycy...ale dasz radę... i jak kupiłaś już glukometr???
Ty to wszystko zdążyłaś zrobić DZISIAJ :szok::szok::szok: podziwiam... ja mam takie lenia że wstyd mówić.... prasowanie na mnie łypie już od kilku dni.... ale głupio mi się teraz zrobiło i chyba się wezmę za jakąś robotę....

u nas też nie robimy prezentów wielkanocnych jedynie dla dzieciaków jajeczka takie malutkie chowamy żeby poszukały!!!!

sokoja powodzenia na wizycie

U nas nie ma zajączka, pewnie tylko słodycze Aru dostanie.

Ja jutro mam wizytę u gin, ciekawe jak tam wyniki glukozy.

Ja podkłady poporodowe kupuję canpol. W Rossmanie dycha za dwie paczki.

Hej :-)

Małgorzatka widzę, że energia od rana Cię rozsadza ;-) Ja to tylko 1 pranie zrobiłam i brudne okna pooglądałam :-D

Ewa zdrówka :tak:

Michalina
najlepszego dla taty :-) Kanarek - świetny pomysł na prezent :-)

U nas też na zajączka nie robi się super prezentów - jakieś jajko-niespodzianka i kolorowanka wystarczą :tak: No i rano w ogródku lub w domu chowamy takie cukierki-jajeczka, które później Mati szuka:tak:

reklama
ja tyle zrobiłam, bo mężu miał laptopa w pracy, a na tablecie czy komórce to nie to samo :p za to już mi się odechciało dalszych porządków, tak wiec przyłączam się do leniwców :D

Do góry