reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Zazdroszczę pogody :-) U nas pod Wrocławiem pada od rana :wściekła/y: A ja sama siedzę, jeszcze cały tydzień przede mną i już na głowę dostaję. Dobrze, że jest internet i już się weekend kończy bo mam wiele spraw do załatwienia to może szybciej zleci :cool:

reklama
A u mnie nudy okropne, rano było słoneczko a teraz chmury jakby zaraz padać miało a miałam w planach spacerek:(. Mój m w pracy i tak się snuje po domu na obiad nic mi się nie chce robić mam pierogi zamrożone więc sobie odgrzeje a mąż w pracy zje. I tak mi się ciągnie ten dzień patrze w tv ale w sumie nic nie ma:/ Może poćwiczę trochę i na jakąś drzemeczke pewnie pójde:)

Miłej niedzieli :):)

Hej :)
w Łodzi też pogoda paskudna...:crazy: byliśmy u teściów na obiedzie, a teraz mam zamiar się lenić w domku:-) jakaś do niczego jestem po wczorajszej 18-nastce, o 2 wróciliśmy do domu, przyznam, że jestem z siebie dumna, że tyle wytrzymałam, siedzenie przy stole z ludźmi którzy piją staje się po jakimś czasie męczące :rofl2:

miłego wieczoru :-)

U nas szaro ale w miarę ciepło.

Mam stresa bo jutro Oli pierwszy dzień w przedszkolu. Nie boję sie o nią jak już zostanie, tylko o samo zostawienie, bo w zlobku wchodzilam z nią, chwilke siedzialam ( czasem długą chwilke....) A tu buziak w szatni i pa pa ....

Boże dziewczyny dzwoniła do mnie koleżanka co rodzi na dniach powiedzieć że jej starszy syn 9 lat co chodzi do mnie angielski w piątek nadział się na metalowy pręt w czasie lekcji.
Bóg nad nim czuwa bo na szczęście nic sobie nie przebił. Wyobrażam sobie co ona przeżyła i dobrze że ze stresu nie urodziła :O

Boże dziewczyny dzwoniła do mnie koleżanka co rodzi na dniach powiedzieć że jej starszy syn 9 lat co chodzi do mnie angielski w piątek nadział się na metalowy pręt w czasie lekcji.
Bóg nad nim czuwa bo na szczęście nic sobie nie przebił. Wyobrażam sobie co ona przeżyła i dobrze że ze stresu nie urodziła :O

a skąd ten pręt?

aż mi się słabo zrobiło...

reklama
Dokładnie , jak juz napisała Makotka ;-) skad ten pręt sie tam wziął??????? i jeszcze podczas lekcji??? co na to nauczyciele??? a koleżanka musiała sie nieżle przestraszyc:no:
Dziewczynki muszę Wam napisac , ze przez najbliższy tydzień mogę sie nie odzywac,bo zaczynamy jutro malowanie:cool2: wiec nie martwcie sie :-D . Postaram sie Was podczytywać ale nie obiecuje ze bede sie udzielać ;-) Buziaczki dla wszystkich :laugh2: Papapapa

Do góry