reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Czesc zabiegane mamy i przyszle mamy
Jestem mama z BB i aktualnie w ramach programu aktywizujacego rynek pracy przygotowujemy z portalem RynekFranczyzy.pl program promujący Franczyzę w gronie młodych mam

Zwracam sie z wielka prosba - wypelnijcie ta krotka ankiete !! doslownie 10 pytan a dla nas bardzo wazne jest zeby uzyskac szeroki obraz calosci !!!

Na poczatku krotki wstep a potem przeniesienie do ankiety :D

Ankieta „Pracująca Mama” | Rynek Franczyzy

Ostatnia edycja:
reklama
ka.wo o tak przestraszył się nieźle....od wtorku zaczął naukę chodzenia po mieszkaniu bo do tej pory biegał :-):-):-)

elefit oby szybko Ci się teraz ręka zagoiła

jagódka idę przynajmniej się wybieram wracając od lekarza bo jutro mam swoje upragnione i długo oczekiwane USG... może poznam płeć...a TY się wybierasz????

makota dentysta potrafi podnieść ciśnienie i zdenerwować...

karola super że jesteś zadowolona ze spotkań z położną... super pomysł

widzę że te lipcowe dzieciaczki to takie nocne rozrabiaki

Carloska napisz w którym szpitalu chcesz rodzić, ja szkoliłam położne z całej Polski, więc może akurat dowiem się o jakiejś sensownej.

Elefit oby przestało boleć jak najszybciej

Elza życzę Ci żeby się udało dowiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka.

Pamiętajcie, że nawet jak nie ma szkoły rodzenia, przysługuje wam na NFZ wizyta położnej POZ , czyli rodzaj indywidualnej szkoły rodzenia. Najpierw raz, a potem dwa razy w tygodniu do końca ciąży. Warto tylko poszukać sensownej kobiety, żeby jakiś bzdur nie nagadała. Poczytajcie też Gdzie rodzić - szpitale i oddziały położnicze, lokalizacje, opinie oraz poprostupolozna.pl

A jeśli mieszkacie w Warszawie i urodzicie wcześniej to z wielką przyjemnością mogę was powspierać jako konsultant laktacyjny.

Jagódka zazdroszczę Ci tego, że jesteś taka odważna z tymi fryzurami :( ja to się boje zmieniać, bo mam kijowe te włosy moje :( ale chyba niedługo muszę pofarbować i chyba znowu wrócę do ciemniejszego brązu :) bo teraz mam takie wypłowiałe hahaha

Elza no chętnie:tak: Tylko nie wiem jak Ty wyglądasz:-D Jak zobaczysz marchewkowy łeb na krótko obcięty i malinową kurtkę to wołaj "żelka", na stówę się odwrócę:-)
Kopacz, włosy nie ręce, odrosną

Ja również dołożę do wózka. Czekam na info z nr konta :tak:

Dziś cały dzień na dworze i dotleniona jestem na maksa. Kurcze - kurtka wiosenna, która jeszcze ze 2 tygodnie temu dobra była tak jakoś ciasna się zrobiła :-D Trzeba będzie kupić coś nowego - pewnie poncho kupię, żeby jeszcze później je wykorzystać....

reklama
Do góry