reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Gratuluje udanych wizyt! Super wieści, obysmy tylko takie słyszały :)
Ja dzis zjadłam całe opakowanie ogórków kwaszonych :)

reklama
A ja zajadam sie sernikiem i czekam na mojego ukochanego ale zmeczona na maksa czekam az dzieci wskocza do lozek I ja tez sie poloze bo jutro przed 5ta musze wstac buu
Co do posta pod postem jak pisze z tel nie moge edytowac chyba ze ja nie umiem ?? I mowie tu o aplikacji..

Minisia, na jakim systemie masz telefon? U mnie po kliknięciu na mój post wyświetla sie opcja edytuj.

Tez mi sie nie chce jutro do pracy isc, ale trzyma mnie przy zyciu jutrzejsza wizyta. Byle do 19 :)

Ja wlasnie poczulam uklucie hehe I tez zawsze sie zamartwiam ale to normalne takie uklucia czy bolesci jak na @ to normalny objaw :)

Ja wlasnie poczulam uklucie hehe I tez zawsze sie zamartwiam ale to normalne takie uklucia czy bolesci jak na @ to normalny objaw :)

Mi lekarz jak oznajmiłam jej przez telefon,że udało mi się zajść w ciąże pytała mnie czym mam bóle brzucha. Powiedziałam, że boli mnie i kazała mi brać luteinę. Ale mimo wszystko denerwuję się...

To jestes po przejsciach tak??
No ja wiem ze takie bole sa normalne jak na @ ale moze u ciebie jest jakies zagrozenie takze jesli twoj lekarz ktory cie zna uwaza ze masz brac ten lek napewno dobrze ci radzi :) bedzie dobrze kochana, kazda z nas sie boi o fasolki nasze :) musimy byc dobrej mysli!!!

reklama
Mnie też bolało podbrzusze ale teraz jak już chyba bardziej wrzuciłam na luz to przestało,
Kochane, dla których to nie jest pierwsza ciąża, kiedy robione są te ważniejsze badania maleństwa i USG?
Na pierwsze pójdę sama

NO i oczywiście witam kolejne mamusie:-)

Do góry