reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Jagódka - rewelacyjna fryzura :tak::tak:
Ja chyba nie jestem taka odważna, tydzień temu byłam u fryzjera, ale podcięłam tylko kilka cm włosy, teraz dotykają ramion.

U mas dziś bunt: 0 sprzątania, 0 gotowania - może pizza będzie zamówiona wieczorem,
od 2ch dni mam ochotę i zajadam się mielonką tyrolską :rofl2:

Makota taki mam plan :-) Sypialnię chcemy odświeżyć na początku (góra połowa) kwietnia, wtedy też uszykuję szafkę dla malucha i tam włożę już wyprane ciuszki :tak: Ostatnio też jakoś 2 miesiące przed porodem szykowałam i było "akurat" :tak:

Teraz doczytałam, że pod koniec maja chcesz szykować - w sumie to nie jest zły pomysł. Ja jestem trochę zaniepokojona tymi wczesnymi "leżeniami" moich ciężarnych znajomych, dlatego wolę wcześniej się przygotować :-) No i ja nie lubię prasować, więc to pewnie trochę czasu mi zajmie hihi

Ostatnia edycja:
a pewnie, że będę pytać :-D
najpierw muszę się sama zorganizować, bo mam sporo do ogarnięcia i chciałbym to zrobić, dopóki mam na to siły...

od razu zapytam, czy któraś z Was kupiła, kupi lub ma fotelik bez bazy?? ja kupiłam bez bazy i teraz uważam, że to był kiepski zakup...

jagódka super fryzura...WOW

jejku zazdroszczę Wam organizacji ja jeszcze nic nie mam... tzn malutkie ubranka po Czarku mam wywiezione na wieś ale teraz nawet nie mam ich gdzie trzymać...cały czas czekam na przeprowadzkę a to może potrwać... oj zaczyna mnie to martwić....
a póki co wolnę chwilę spędzam na upinaniu pisanek na kiermasz do Cz do przedszkola...oto moje dzieła
Zobacz załącznik 615770

Ostatnia edycja:
Makotka, a dlaczego kiepski? kiepski fotelik masz, czy kiepski bo bez bazy? jeśli jest dobrej firmy i dobrze jest dopasowany do samochodu, nie jest gorszy niż te z bazą. ja teraz chcę z bazą, ale tylko ze względów organizacyjnych w samochodzie (mam miejsce w hali garażowej takie, ze tylko z jednej strony drzwi otwieram i dwa foteliki na pasy ciężko ogarnąć, bo dla Oli mam na pasy, a siedzi tak stabilnie, że jak nim ruszam, cały samochód prawie się buja, a fotelik z siedzenia ani drgnie)

Jagódka, podziwiam za odwagę, chociaż na studiach też miałam takie jazdy czasami z długością i kolorem :p

Katka a dlaczego chcesz się odchudzać w ciąży? po ciąży większość kg sama zleci, znam dziewczynę, która przytyła 30kg i pół roku po porodzie ważyła mniej niż przed ciążą, a znam też takie co przytyły tylko 7kg i ze 3-4 im zostało...

Makotka, a dlaczego kiepski? kiepski fotelik masz, czy kiepski bo bez bazy? jeśli jest dobrej firmy i dobrze jest dopasowany do samochodu, nie jest gorszy niż te z bazą. ja teraz chcę z bazą, ale tylko ze względów organizacyjnych w samochodzie (mam miejsce w hali garażowej takie, ze tylko z jednej strony drzwi otwieram i dwa foteliki na pasy ciężko ogarnąć, bo dla Oli mam na pasy, a siedzi tak stabilnie, że jak nim ruszam, cały samochód prawie się buja, a fotelik z siedzenia ani drgnie)

Jagódka, podziwiam za odwagę, chociaż na studiach też miałam takie jazdy czasami z długością i kolorem :p

Katka a dlaczego chcesz się odchudzać w ciąży? po ciąży większość kg sama zleci, znam dziewczynę, która przytyła 30kg i pół roku po porodzie ważyła mniej niż przed ciążą, a znam też takie co przytyły tylko 7kg i ze 3-4 im zostało...

Nie chcę się odchudzać tylko tak sobie żartuję bo na wczorajszej wizycie lekarz nie miał się co czepić do wyników bo idealne, z dzidzią wszystko dobrze to czepił się, że tyję..... eh. Niby się nie przejmuję ale trochę się przejmuję. Nie chodzi o schudnięcie PO ciąży bo to też mu powiedziałam. Ale o to, że mi wróży że będę baaaardzo ociężała i będę zdychać z tego powodu.

reklama
Do góry