Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Ja mam zupe pomidorowa-krem i warzywa pod beszamelem , salatka z bialej rzodkiewki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się mieszczę. Uff
Jagódko - szalej, pomyśl sobie, włosy szybciutko rosną. Mnie nosi na krótko ale M. mi nie pozwalapoza tym mimo wszytsko jednak wygodniej jak są dłuższe bo można związać, nawet przetłuszczone, i tyle. A krótkie to jednak trzeba się z nimi pobawic co rano. Ja teraz czasami nawet nie czeszę i też jakoś wyglądają
Po porodzie to bedzie dosyć wygodne, żeby się nimi jeszcze nie zajmować ale z drugiej strony jak dziecko pociagnie to boli, dzieciaki wybitnie lubią mnie szarpać za włosy.
A jaka fryzura do porodu? Chyba warkocz byłby dobry, jak uważacie?
Katka - i bardzo dobrze! Teraz pracujesz w kapciachZa mnie dyrektor chce kogoś wziąć na zakłądkę. Mam nadzieję, że od czerwca to po 2 tygodniach będę już mogła dać sobie spokój.
U nas pogoda w kratkę to popada to piękne słoneczko zaświaci. Dzisiaj na 17 jest ta Kampania bezpiecznego malucha. M. się poświęcił i pojechał wcześniej do pracy, żeby zdążyć dojechać. A myślałam, że jednak nie bedzie chciał iść. Ale dobrze, bo on ma się zająć wyborem fotelika a tam bedą coś mówić na ten temat (choć pewnie w wiekszości reklamować). Zobaczymy.