reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Czesc dziewczynki ;)
Taknwidze ze piszrcie o plaszczykach...ja wam powiem ze bylam w szmatach bo mi szkods kasy na nowy i trafilam na mega fajny szary odcinany pod biustem z new looka za 16zl
Ja to mam fobie przed iglami...ale jakos nigdy nie robi mi sie slabo po pobraniu...a wrecz po kazdym zaraz lece do pracy.po glukozie tez sie dobrze czulam.tez robilam wczesniej bo tak kazal gin
Gratuluje coreczek i synkow ;)
Dziewczyny MOJ NIEOGAR CIAZOWY I SKLEROZA SIE POGLEBIA!TO SIE STAJE NIEBEZPIECZNE

reklama
Kopacz ja swój płaszczyk też kupiłam w lumpku (z atmosphere):tak: i za 20zł mam się w co ubrać jak trochę zimniej, bo jak powyżej 15 to już skórę zakładam i w rozpiętej chodzę.:tak: Dobrej nocki Mamuśki! Zmykam spać..

Witam,
Gdzie jest wczorajsze słońce sie pytam?

Wczoraj padlismy jak Ola usypiala i obudzilismy sie dopiero rano :) znaczy ja koło północy wstalam umyć zęby i zdjąć soczewki, a M dopiero teraz oko otworzył, hihi

Dziś w planach kupno kurtki dla M i może dla mnie

Witam porannie :) Ig zarządził pobódkę o 6.00. No zwariowało mi dziecko. U nas też wieje okrutnie więc pewnie ze spaceru nici a innych planów brak. Taka nudna sobota będzie
Udanych zakupów :)

Jaka pogoda :o w nocy bylo mi duszno i goraco. Uchylilam okno, a chwile pozniej lecialam je zamykac, bo tak wialo :o snilo mi sie, ze nie czulam ruchow dziecka, ale na szczescie cos juz poczulam z rana :p -------- szal zakupow na calego :) ja juz nic ciazowego nie kupuje. Mowilam tak z 2 miesiace temu i faktycznie nie kupilam nic, poza jedna luzna sukienka za 35 zl. To byl interes zycia. Troche ja przerobie i bedzie piekna :) musze sie skupic na wyprawce. M. Najchetniej odlozylby to na ostatnia chwile, a ja chcialabym miec wszystko na poczatku czerwca :/ ------ milej soboty, bo sloneczna to ona raczej nie bedzie :(

Dzień dobry ;-) pogoda nam się zepsuła ale szkoda. Natalia w dziadkolandii i mamy plan na dziś: spacer, lody, kino :-) tylko ten spacer pod znakiem zapytania jak patrzę przez okno.

Dogadałam się w pracy, że zacznę pracować zdalnie i czasem wpadnę do biura, szczególnie na początku a potem już rzadko. Tzn...fest dogadanie się hehe powiedziałam że chcę iść na zwolnienie... Ten strach w oczach po drugiej stronie ;-) i w sumie taką propozycję dostałam.

Jak to jest z tym L4 ciążowym? Niby 100% a jednak pamiętam że nie do końca tak jest. Wiecie coś o tym?

Katka 100% - ale to średnia pensja z ostatnich 12 m-cy.

U mnie też pogoda okropna, mieliśmy jechać na weekend nad Wisłę na działkę, ale jak patrzę na okno to wszystkiego mi się odechciewa:no: U mnie leje, 6 stopni na termometrze i wiatr łeb urywa. Okropność:baffled:

Hej. No i po pogodzie. Już mnie głowa boli. :(
Z dobrych wieści mamy już materac i nagle się okazuje że poduszka motherhood mi nie potrzebna :D na razie jeszcze się przyzwyczajamy do nowego łóżka ale już z Zuzia jesteśmy zadowolone. Aru zresztą też.
Natomiast zaczęły mu się śnić koszmary
Pewnie jakiś skok się szykuje.
Idę was poczytać

reklama
U nas 8 i deszcz oraz okropony wiatr. Ja juz dzisiaj po pobraniu krwi. Lubie jezdzic do diagnostyki w szpitalu- nie ma kolejek a panie super pobieraja krew. Jeszcze tylko alergolog dzisiaj i Bartol jedzie na 3 dni do dziadkow. Katka przez warsztaty dziecko mi sie spsuje u dziadkow :p

Do góry