reklama
Katka***
Fanka BB :)
A ja też często z komórki piszę, nawet z domu. Chociaż jak już mi się zechce włączyć laptopa to też siedzę. Na kom wkurza mnie to że jednak opcje ograniczone no i jak chcę coś dopisać to żeby Jagoda nie krzyczała to muszę czekać aż ktoś cokolwiek napisze hahaha bo edytować nie można ;-)
D o t i
Mam znajomą, która leży w szpitalu już 2 miesiące, praktycznie w ogóle się nie ruszając. Za tydzień może jej rozwiążą ciążę. Od kilku tygodni panuje na oddziale jakaś infekcja i leży w izolatce.
Nie wyobrażam sobie jaka to musi być nuda.
Więc Makota zaciśnij zęby i poleż do czwartku, na pewno Ci to nie zaszkodzi. Sprzątanie nie ucieknie, dbaj o siebie
Z kom w ogóle nie pisze - baaa nawet aplikacji sobie nie ściągnęłam
Nie wyobrażam sobie jaka to musi być nuda.
Więc Makota zaciśnij zęby i poleż do czwartku, na pewno Ci to nie zaszkodzi. Sprzątanie nie ucieknie, dbaj o siebie
Z kom w ogóle nie pisze - baaa nawet aplikacji sobie nie ściągnęłam

Tusiaczek2402
Moderatorka
Pola ja ze sklepami mam to samo, choćbym chciała coś pooglądać, to się nie da, góra kilka minut i zaraz mi słabo. :banghead: dzisiaj zdecydowanie przesadzilam. Jak to ostatnio koleżanka mnie podsumowała chyba nie umiem być w ciąży. Tylko bym biegala, a potem umieram, jakoś nie potrafię zwolnić. Ale cóż, najwyższa pora się nauczyć. Zresztą Szymek już wyraźnie daje mi znaki kiedy mam włączyć stop.
Z moim ostatnim brakiem zdecydowania wysłałam Małża do Rossmanna, kupił mi balsam z Bielendy z serii Sexi Mama na rozstępy i Bio-Oil. Heh jak na mojego praktycznego męża przystało to co było w promocji oczywiście i jeszcze kartę Rossne też przyniósł i dumny taki z siebie bo właśnie został bohaterem w swoim domu.
Dobrze, że chociaż on jeden nie ma problemów z podejmowaniem decyzji. Ja odkąd funkcjonuję hormonami mam z tym problem :what:
Z moim ostatnim brakiem zdecydowania wysłałam Małża do Rossmanna, kupił mi balsam z Bielendy z serii Sexi Mama na rozstępy i Bio-Oil. Heh jak na mojego praktycznego męża przystało to co było w promocji oczywiście i jeszcze kartę Rossne też przyniósł i dumny taki z siebie bo właśnie został bohaterem w swoim domu.
Dobrze, że chociaż on jeden nie ma problemów z podejmowaniem decyzji. Ja odkąd funkcjonuję hormonami mam z tym problem :what:
elifit
Moderatorka
Ja pisze z koma z apki Tapatalk i tam jest opcja edycji 
Ja używam pharmaceris foliacti.
A w Rossmannie jest teraz promocja na żele pod prysznic. Dwa w cenie jednego.
Ja używam pharmaceris foliacti.
A w Rossmannie jest teraz promocja na żele pod prysznic. Dwa w cenie jednego.
pola.
Ale jestem zła. Ta moja dzisiejsza wyprawa do sklepu spowodowana była chęcią przygotowania domowej roboty wedlinki z kurczaka. Kupiłam wszystko co trzeba a teraz widze ze nie mam w domu folii.... Ech... Dzis juz nigdzie nie ide! Dobrze ze kupiłam sobie tez cos słodkiego bo wlasnie mnie naszła ochota. Z reszta codziennie musze jakąś słodycz wciągnąć. A niby ochota na słodkie pojawia sie gdy w brzuszku mieszka córeczka
jak widać to niekoniecznie prawda. Choc musze przyznac ze kapusta kiszona tez czesto gości na moim stole, np. dzis i trafiła mi sie naprawdę dobra.
reklama
Haust - to możemy sobie piątkę przybić ;-)
Szukając info o chustach znalazłam terminy targów Mother&Baby gdyby któraś potrzebowała Mother & Baby :-)
Szukając info o chustach znalazłam terminy targów Mother&Baby gdyby któraś potrzebowała Mother & Baby :-)