reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jak pisze z komorki wygodniej mi bez polskich znakow, ale wkurza mnie to, ze mi akapity nie dzialaja od jakiegos czasu

reklama
A ja też często z komórki piszę, nawet z domu. Chociaż jak już mi się zechce włączyć laptopa to też siedzę. Na kom wkurza mnie to że jednak opcje ograniczone no i jak chcę coś dopisać to żeby Jagoda nie krzyczała to muszę czekać aż ktoś cokolwiek napisze hahaha bo edytować nie można ;-)

Mam znajomą, która leży w szpitalu już 2 miesiące, praktycznie w ogóle się nie ruszając. Za tydzień może jej rozwiążą ciążę. Od kilku tygodni panuje na oddziale jakaś infekcja i leży w izolatce.
Nie wyobrażam sobie jaka to musi być nuda.
Więc Makota zaciśnij zęby i poleż do czwartku, na pewno Ci to nie zaszkodzi. Sprzątanie nie ucieknie, dbaj o siebie :)

Z kom w ogóle nie pisze - baaa nawet aplikacji sobie nie ściągnęłam :rofl2:

A ja właściwie tylko z telefonu pisze. Sporadycznie zdarza mi sie pisac z komputera.
Ja w ogóle jestem bardzo telefonowa, maile, zakupy online, przelewy, internet, forum, muzyka - wszystko to robie z tel.

Pola ja ze sklepami mam to samo, choćbym chciała coś pooglądać, to się nie da, góra kilka minut i zaraz mi słabo. :banghead: dzisiaj zdecydowanie przesadzilam. Jak to ostatnio koleżanka mnie podsumowała chyba nie umiem być w ciąży. Tylko bym biegala, a potem umieram, jakoś nie potrafię zwolnić. Ale cóż, najwyższa pora się nauczyć. Zresztą Szymek już wyraźnie daje mi znaki kiedy mam włączyć stop.
Z moim ostatnim brakiem zdecydowania wysłałam Małża do Rossmanna, kupił mi balsam z Bielendy z serii Sexi Mama na rozstępy i Bio-Oil. Heh jak na mojego praktycznego męża przystało to co było w promocji oczywiście i jeszcze kartę Rossne też przyniósł i dumny taki z siebie bo właśnie został bohaterem w swoim domu.
Dobrze, że chociaż on jeden nie ma problemów z podejmowaniem decyzji. Ja odkąd funkcjonuję hormonami mam z tym problem :what:

Pola ja to zupełnie Twoje przeciwieństwo - telefon tylko do dzwonienia i sms :-D nawet internetu w tel. nie mam i pewnie bym nie potrafiła obsłużyć :-D:-D Taki to dinozaur ze mnie :-D:-D:-D

Ja pisze z koma z apki Tapatalk i tam jest opcja edycji ;)
Ja używam pharmaceris foliacti.
A w Rossmannie jest teraz promocja na żele pod prysznic. Dwa w cenie jednego.

Ale jestem zła. Ta moja dzisiejsza wyprawa do sklepu spowodowana była chęcią przygotowania domowej roboty wedlinki z kurczaka. Kupiłam wszystko co trzeba a teraz widze ze nie mam w domu folii.... Ech... Dzis juz nigdzie nie ide! Dobrze ze kupiłam sobie tez cos słodkiego bo wlasnie mnie naszła ochota. Z reszta codziennie musze jakąś słodycz wciągnąć. A niby ochota na słodkie pojawia sie gdy w brzuszku mieszka córeczka :) jak widać to niekoniecznie prawda. Choc musze przyznac ze kapusta kiszona tez czesto gości na moim stole, np. dzis i trafiła mi sie naprawdę dobra.

reklama
Do góry