reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
dzieki dziewczyny za rady :) u poloznej i patrzyla na brzuch i mowila ze troche za twardy i zebym brala nospe 3 razy dziennie i lezala tak tez robie ale od kilku dni bola mnie tragicznie łydki dzis nawet chodzic nie moge tak boli;/ wiec wiążę to tez z brakiem magnezu i kupilam magnez Chela Mag B6 i juz biorę. Jutro jestem umowiona na tel z ginem o wynik wymazu wiec powiem mu o wszystkim :) ale to na bank brak magnezu.

makota89 - Wiesz co, przypuszczam, że intensywny weekend, mało snu i jeszcze ta podróż to nie jest coś co ciężarne lubią najbardziej. Połowę drogi ja prowadziłam, więc pozycja za kierownicą też mało komfortowa. I jak wysiadłam z samochodu, rozprostowałam się i mnie ścięło.
Ogólnie na szczęście czuję się bardzo dobrze :)

s.mchalina - w nocy słabo śpię tow dzień nadrabiam, całe szczęście mogę sobie na to pozwolić :tak: chodzi Ci o adapter do pasów dla ciężarnych? ja się zastanawiam nad zakupem, muszę jeszcze spytać znajomej, bo rodziła w grudniu i wiem, że miała, bo sporo jeździła autem, patrzyłam na allegro to ceny są różne od 100 do 400zł....

Hej
Ewa ja tez mam wrazenie ze caly czas mam taki twardawy brzuch nie boli ogolnie czasem cos zakuje ale nie jeste najgorzej.

Co do gluzkozy to w uk robia dopiero w 28 tygodniu takze mam jeszcze troche czasu.

Jutro wyjezdzamy na krotki urlopik do PL wiec moze mnie nie byc kilka dni :) Juz sie nie moge doczekac ogladania mojej kruszynki :D:D No i mam zamiar wziac zwolnienie od lekarza bo juz nie mam sily pracowac takze mysle ze dzisiaj byl moj ostatni dzien w pracy :D:D

witam ostatkowo:))

chyab zaraz pekne,bylam u sasiadki na domowych pazckach,pychotka,mniammnaim:)))

pozdrawiam Was

witaj Kasia 92 :)

pobierają 3 razy niestety.
przed, po godzinie i po 2ch chyba.
Dziś pytałam

Doti mnie lekarz zlecił glukoze na ostatniej wizycie i powiedział, że po godzinie mają mi nie robić bo się od tego już odchodzi i mam nawet wpisane na tej kartce do labolatorium, że mają pobierać tylko po 2 godzinach. Przynajmniej tak jest u mnie... ps przed glukoza oczywiście też ;) czyli tylko 2 kłucia:D

Doti mnie lekarz zlecił glukoze na ostatniej wizycie i powiedział, że po godzinie mają mi nie robić bo się od tego już odchodzi i mam nawet wpisane na tej kartce do labolatorium, że mają pobierać tylko po 2 godzinach. Przynajmniej tak jest u mnie... ps przed glukoza oczywiście też ;) czyli tylko 2 kłucia:D

Ja miałam tak samo.

a ja mam napisane, że przed, po 1h i po 2h, no i mam zrobić przed następną wizytą

dziś taki ponury dzień, skupić się trudno a tu jeszcze mały szaleje w brzuchu jeden kot okupuje moje nogi a drugi obsiada mi głowę jak włochata czapa, co to będzie jak się dzidziuś urodzi chyba wielki koci foch:szok:

reklama
Do góry