reklama
dzieki dziewczyny za rady
u poloznej i patrzyla na brzuch i mowila ze troche za twardy i zebym brala nospe 3 razy dziennie i lezala tak tez robie ale od kilku dni bola mnie tragicznie łydki dzis nawet chodzic nie moge tak boli;/ wiec wiążę to tez z brakiem magnezu i kupilam magnez Chela Mag B6 i juz biorę. Jutro jestem umowiona na tel z ginem o wynik wymazu wiec powiem mu o wszystkim
ale to na bank brak magnezu.
s.michalina
Fanka BB :)
makota89 - Wiesz co, przypuszczam, że intensywny weekend, mało snu i jeszcze ta podróż to nie jest coś co ciężarne lubią najbardziej. Połowę drogi ja prowadziłam, więc pozycja za kierownicą też mało komfortowa. I jak wysiadłam z samochodu, rozprostowałam się i mnie ścięło.
Ogólnie na szczęście czuję się bardzo dobrze
Ogólnie na szczęście czuję się bardzo dobrze
s.mchalina - w nocy słabo śpię tow dzień nadrabiam, całe szczęście mogę sobie na to pozwolić
chodzi Ci o adapter do pasów dla ciężarnych? ja się zastanawiam nad zakupem, muszę jeszcze spytać znajomej, bo rodziła w grudniu i wiem, że miała, bo sporo jeździła autem, patrzyłam na allegro to ceny są różne od 100 do 400zł....

limonka8721
Hej
Ewa ja tez mam wrazenie ze caly czas mam taki twardawy brzuch nie boli ogolnie czasem cos zakuje ale nie jeste najgorzej.
Co do gluzkozy to w uk robia dopiero w 28 tygodniu takze mam jeszcze troche czasu.
Jutro wyjezdzamy na krotki urlopik do PL wiec moze mnie nie byc kilka dni
Juz sie nie moge doczekac ogladania mojej kruszynki 
No i mam zamiar wziac zwolnienie od lekarza bo juz nie mam sily pracowac takze mysle ze dzisiaj byl moj ostatni dzien w pracy 

Ewa ja tez mam wrazenie ze caly czas mam taki twardawy brzuch nie boli ogolnie czasem cos zakuje ale nie jeste najgorzej.
Co do gluzkozy to w uk robia dopiero w 28 tygodniu takze mam jeszcze troche czasu.
Jutro wyjezdzamy na krotki urlopik do PL wiec moze mnie nie byc kilka dni
venus27
pobierają 3 razy niestety.
przed, po godzinie i po 2ch chyba.
Dziś pytałam
Doti mnie lekarz zlecił glukoze na ostatniej wizycie i powiedział, że po godzinie mają mi nie robić bo się od tego już odchodzi i mam nawet wpisane na tej kartce do labolatorium, że mają pobierać tylko po 2 godzinach. Przynajmniej tak jest u mnie... ps przed glukoza oczywiście też
pola.
Doti mnie lekarz zlecił glukoze na ostatniej wizycie i powiedział, że po godzinie mają mi nie robić bo się od tego już odchodzi i mam nawet wpisane na tej kartce do labolatorium, że mają pobierać tylko po 2 godzinach. Przynajmniej tak jest u mnie... ps przed glukoza oczywiście teżczyli tylko 2 kłucia
![]()
Ja miałam tak samo.
a ja mam napisane, że przed, po 1h i po 2h, no i mam zrobić przed następną wizytą
dziś taki ponury dzień, skupić się trudno a tu jeszcze mały szaleje w brzuchu jeden kot okupuje moje nogi a drugi obsiada mi głowę jak włochata czapa, co to będzie jak się dzidziuś urodzi chyba wielki koci foch
dziś taki ponury dzień, skupić się trudno a tu jeszcze mały szaleje w brzuchu jeden kot okupuje moje nogi a drugi obsiada mi głowę jak włochata czapa, co to będzie jak się dzidziuś urodzi chyba wielki koci foch

reklama
angelika2014
Tez miałam Tylko 2 klucia