reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
kopacz, bedzie dobrze. trzymam kciuki, żeby mama zareagowała pozytywnie i była wsparciem!

jagódka, witaj! a jaki miałaś wynik bety? u mnie dzisiaj 15dpo i też mam za sobą poronienie w tym roku. Ale teraz wszystko musi byc dobrze!

Pozsrawiam wszystkie lipcoweczki. Mi po dlugich staraniach nareszcie sie udalo. Martwi mnie tylko brak objawow. Ani piersi, ani zmeczenie, ani mdlosci nic. Brzuch mnie pobolewal ale teraz juz tez nie. Na szczescie jutro mam wizyte, ktora rozwieje watpliwosci. Bylam juz 2 tyg temu ale nic nie bylo widac

Pozsrawiam wszystkie lipcoweczki. Mi po dlugich staraniach nareszcie sie udalo. Martwi mnie tylko brak objawow. Ani piersi, ani zmeczenie, ani mdlosci nic. Brzuch mnie pobolewal ale teraz juz tez nie. Na szczescie jutro mam wizyte, ktora rozwieje watpliwosci. Bylam juz 2 tyg temu ale nic nie bylo widac

Lusia ja tez nie mam zbytnio objawow, jedynie bolace piersi, brak @, klucie jajnikow, no i moze czestsze oddawanie moczu :) a tak to nic

Czesc dziewczyny. Gratuluję i witsm nowe koleżanki. Jeszcze nas trochę przybędzie bo dopiero dochodzą terminy okolo 20.07

Rano mega młodości. Ból piersi taki jakbym nimi ciągala po podłodze ;)
Kilka godzin w pracy znów mdłości. Wróciłam mdłości i ledwo siedzę. Już chwilę przespałam ale nic nie pomogło. Jestem nie do życia. Jak w zawieszeniu a mezulek sobi piwko popija. wrrrr

reklama
ja nie wiem jak to jest ze, niektore z was maja juz takie mdlosci,a niektore nie...co prawda nie narzekam, ze ich nie mam :) ale chcialabym jakies ozanki ciazy, zeby mnie schizowac

Do góry