reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

u nas snieg juz dzis padal i pada dalej :(
Cora wykapana, palaszuje kolacje i zaraz do wyrka,nie wiem czy sie z nia nie poloze bo nic mi sie nie chce a o 4 rano pobudka :(

kopacz moja kuzynka byla w podobnej sytuacji tylko ze od poczatku jej byly nie byl zachwycony ciaza, A teraz ma dwu latke i od roku nowego meza :) napewno zycie ci sie jeszcze ulozy, powodzenia

reklama
Bakaalia rozumiem ja chyba naturalny porod bede miala I w sumie taki wole bo po cesarce dluzej dochodzi sie do siebie ..
Kopacz trzymam kciuki zeby wszystko ci sie ulozylo po mysli!
Go.sia ja tez sobie poczekam na usg a ty skad jestes??
Piszecie i piszecie haha nadrobic ciezko :)

Ciezki dzien dzis mialam w.zwiazku z kupnem auta ktore ostatecznie nie kupilam ehh

Blue jak tam??
Malutka juz w pl chyba??

Kopacz jakbym ci powiedziala jak mnie los "uszczesliwial"to bys padla a mimo to dalam rade oczekuje 4go dziecka I pelna wiary I optymizmu ide na przod :)

Cześć Dziewczyny, mogę do Was nieśmiało dołączyć? Nieśmiało, bo jestem "po przejściach" i dopóki nie zobaczę serduszka to będę tu jedną nogą;-) Jestem już po dwóch betach (przyrasta pięknie) i teście "sikanym". Mam już 4-letnią córkę.

reklama
14dfl także wcześnie jeszcze, ale jestem dobrej myśli;-) Widziałam, że piszecie o objawach, niestety tez kilka dolegliwości mnie męczy, strasznie senna jestem, mam okropnego głoda, ciągle bym coś jadła:zawstydzona/y:, bolą mnie piersi, pokazały się już żyłki, sutki mam bardzo wrażliwe i większe. Bardzo kłują mnie jajniki- czuję takie ciągnięcia, trochę mnie to martwi:confused:, ale jestem po laparoskopii, więc może to przez to. Męczę się szybko, poza tym to jestem mega szczęśliwa, że w końcu się nam udało. To moja czwarta ciąża, mam nadzieję, że tym razem pozytywnie dobiegnę do mety:tak:

W 11DFL 30,3, w 13DFL 92,3

Do góry