reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

kopacz wow, to ile masz etatów, 1,5? 2?

ja uczę angielskiego w dwóch przedszkolach i w 1-3 :tak:

no ale jak będziesz się np. źle czuła (czego oczywiście Ci nie życzę) to co wtedy?
co Ci mogą zrobić gdybyś jednak poszła na L4?

co do stażu to ja się ostatnio zastanawiam czy to ma sens, no w sumie kasy trochę więcej ale czy to jest tego warte... :sorry:

o ile uda mi się zrobić mianowanego (przed porodem na bank się nie wyrobię, a potem z małym dzieckiem nie wiem jak to będzie mi szło to pisane tych papierów) to na dyplomowanego już się nie porywam.

moim zdaniem ten cały awans to pomyłka, powinni to znieść już dawno :confused2:

reklama
no jak bym poszla na L4 to po prostu bede siedziec w domu za darmo...wiec nie moge isc na zadne L4,a jakbym poszla to i tak w szkole nie bedzie kto mial za mnie zastepstwa wziac :(

Witam wszystkie mamusie :-) Dziś trochę lepiej się czuję - nie mam już takich mdłości, ale apetytu jak nie miałam, tak nie mam :no: No poza mandarynkami :tak:

Witaj kopacz! Gratuluje wyczekanej ciąży i jednocześnie mi przykro ze rozstałas sie z ex. Mam nadzieje ze jakos sie wszystko ułoży. Dajesz mu jeszcze szanse? Czy on w ogóle wie ze zostanie tatą?

Ja nadal bezobjawowo. Tylko moje psychiczne samopoczucie wskazuje na ciaze. Tak sie nie moge doczekać wtorkowej wizyty!

a ja dziś o dziwo bez mdłości cały dzień, za to przed chwilą mi sie słabo zrobiło... no i spać, spać, spać, aż żałuję że z Olą się nie położyłam....

ooooo spanie to też co mogłabym cały dzień robić. Mąż właśnie do pracy wyjeżdża, więc pewnie znowu razem z małym się położę:-)

Witaj kopacz! Gratuluje wyczekanej ciąży i jednocześnie mi przykro ze rozstałas sie z ex. Mam nadzieje ze jakos sie wszystko ułoży. Dajesz mu jeszcze szanse? Czy on w ogóle wie ze zostanie tatą?

Ja nadal bezobjawowo. Tylko moje psychiczne samopoczucie wskazuje na ciaze. Tak sie nie moge doczekać wtorkowej wizyty!

Niestety Pola, ale nie musze mu dawac szansy, bo on nawet nie chce. O malenstwie wie, niby sie cieszy, ale nie bardzo. Wiem, ze tata bedzie bardzo dobrym. Ale tylko tata :)

Niestety Pola, ale nie musze mu dawac szansy, bo on nawet nie chce. O malenstwie wie, niby sie cieszy, ale nie bardzo. Wiem, ze tata bedzie bardzo dobrym. Ale tylko tata :)

Kochana, najwazniejsze ze poczuwa sie do roli ojca. Trzymam mocno ciuki za Ciebie, zeby wszystko sie dobrze ułożyło w Twoim zyciu i zebys była szczęśliwa.

reklama
Do góry