Witam sie piatkowo.
Niestety nadal z łóżka. Dziś nie spałam dobrze.. Kaszlenie i katar.. Nad ranem znalazłam sposób kołdra ma głowę.. Zimne powietrze drażniło wszystko.. :/ miałam parcie aby isc do lekarza, a poczekam do poniedziałku.. Lub jak by było gorzej pojadę w weekend do lekarza.
Najważniejsze ze smerfik sie rusza, i kopie, bo sie nie martwie.
Ada przepiękną tą czapkę zrobiłas!!
Elifit kochana, z tymi zawrotami to nie dobrze. Ja np. Słyszałam ze to moze byc normalne teraz, ale dla pewności sprawdź wszystko i wtedy będziesz wiedzieć czy to jest normalne czy tez moze przyczyna Twojego samopoczucia leży gdzieś indziej.
S.Michalina rozbrajające wywody męża, ale to nawet ciekawe.

fajnie że tak przeżywa, pewnie w niektórych momentach bardziej niż Ty co?
Sergeevna te pączki bardzo ładne, i podejrzewam że pyszne! Skusilabym się!
Pola ja wczoraj zjadłam dwa..
Ewa ja Ci zdrowia kobietko życzę!! Abyś mogła cieszyć sie ciaza i brzuszkiem i aby te katorgi sie skończyły u Ciebie!!
Limonka nasz smerfik też wywija.. Wczoraj mamusi kopa lub piąche zasadził koło żołądka i mamusia przez ok 40 min czuła ucisk. (Podejrzewam ze to było to).. A najśmieszniejsze było wczoraj wieczorem, tak sie naprezyl i wypręzal ze mi brzuch napinał.
Makota oj Ci księża, mogła mu kazać wyjść, i powiedzieć, że jest on osobą wierzącą, a potępia innych ludzi. A jak mu mało to niech przykład z papieża bierze. Taki ksiądz to nie człowiek to menda!
Minisia masz racje w tych czasach ciezko jest o taki związek aż do śmierci, i mam wiele w koło przypadków ze to jest gowno prawda, a przysięga w kościele to jedna ściema po latach sie okazuje.. Ale powiem Ci tak, mimo tego wszystkiego co mnie otacza, wierze, ze jest mi dane byc z moim mężem aż do śmierci, i przysięga aż do śmierci jest przysiegą której żadne znas jej nie złamie.
Emyly

witaj no i siły Ci życzę z tym Twoim urwiskiem! :*
Sokoja pytałaś o chrzciny, tak będziemy chrzcić, ale bedzie to maj, czerwiec. Wiec smerfik bedzie miał prawie rok.

ale chcemy chrzcic w Polsce wiec musimy to dopasować

bo podejrzewam, że w grudniu nic nie załatwimy niestety.. Sprawy urzędowe nas czekają, jak pesel, zameldowanie, akt urodzenia..
Małgorzatkar puchnąć nie puchną ale w kąpieli strasznie swędzą, masakra. Od paru dni tak mam jak biorę kąpiel..