reklama
My imiona mieliśmy już wybrane przed pierwsza ciążą, i tak zostaje ciągle Żadne inne nam się nie podobają
Także co do tego nie ma problemu zgodność jest )
Mój mąż to chciałby znów synka bo on to piłkarz więc chce sobie kadrę wychować ;D Ale tak naprawdę niezależnie kto to będzie i tak będziemy się cieszyć ) Chciałabym żeby na pierwszym usg tak jak z synkiem się potwierdziła płeć ;D Żebym długo nie musiała zwracać się do małego ktosia bezimiennie
ja to mam ochotę na ryby i na słodkie.. mniam! z synem to z rana codziennie musiałam mieć pączka! no musiałam po prostu, mialam za to obrzydzenie do mięs.. więc z płaczem jadłam żeby małemu nic nie brakowało.
za to pomarańczę to tak wpychałam w siebie że aż uczulenia dostalam ;D
Także co do tego nie ma problemu zgodność jest )
Mój mąż to chciałby znów synka bo on to piłkarz więc chce sobie kadrę wychować ;D Ale tak naprawdę niezależnie kto to będzie i tak będziemy się cieszyć ) Chciałabym żeby na pierwszym usg tak jak z synkiem się potwierdziła płeć ;D Żebym długo nie musiała zwracać się do małego ktosia bezimiennie
ja to mam ochotę na ryby i na słodkie.. mniam! z synem to z rana codziennie musiałam mieć pączka! no musiałam po prostu, mialam za to obrzydzenie do mięs.. więc z płaczem jadłam żeby małemu nic nie brakowało.
za to pomarańczę to tak wpychałam w siebie że aż uczulenia dostalam ;D
Anastazi to mój jakby usłyszał Natanie to by szału dostał chyba.. tak nie podobają mu się wymyślone i udziwnione imiona że szok.. u nas znajomi maja Nataniela i Natana inny znajomi.. to mój nie może sie powstrzymać zawsze głupich uśmiechow jak to słyszy.. Mi się kiedys filipek też podobał.. ale mineło.
w Norwegii to dosyć czeste imie.....raczej myslimy o tym żeby nie dawac czysto polskich imion i z odmiana żeby dziecko nie miało tu problemu....a natan jest nawet i w Polsce dosyć starym imieniem mój dziadek je nosil...a co by twój maz powiedział na to ze w Norwegii imie ola jest meskie????? a nie tak jak u nas zenskiewtedy by się usmial haha ja do tej pory się smieje i nie mogę przyzwyczaić
My lubimy takie zwykłe imiona, więc u nas wybory proste Trochę ten Igor tak nas trochę myli bo to bardziej rosyjskie imię.. ale podoba nam się. No tak zależnie gdzie się mieszka.. mi osobiście podobają się bardzo stare imiona.. dlatego synek ma na drugie Stanisław teraz kolejne dziecko na drugie też dostanie imię albo Zofia bądź Teodor / Tadeusz
Cieżko w sumie mają rodziny za granicą mieszkające.. bo jak nazwać dziecko by polska rodzina mogła wymówić no i żeby za granicą brzmiało po ludzku u mnie siostry mieszkają w Holandii na stałe ich dzieci to :Wiktoriia, Paulina no i Kamila także wszędzie pasujące )
ja pamiętam że jak daliśmy synkowi imie Radosław to ok. tydzień nie mówiłam do niego po imieniu.. bo tak mi nei pasowało ze taki maluszek z takim imieniem poważnym .. ;d ale teraz to taki nasz Raduś
Cieżko w sumie mają rodziny za granicą mieszkające.. bo jak nazwać dziecko by polska rodzina mogła wymówić no i żeby za granicą brzmiało po ludzku u mnie siostry mieszkają w Holandii na stałe ich dzieci to :Wiktoriia, Paulina no i Kamila także wszędzie pasujące )
ja pamiętam że jak daliśmy synkowi imie Radosław to ok. tydzień nie mówiłam do niego po imieniu.. bo tak mi nei pasowało ze taki maluszek z takim imieniem poważnym .. ;d ale teraz to taki nasz Raduś
mój szwagier ma na imie radek ...ale caly czas było ze będzie kamil...po porodzie jak teściu szedł zarejestrować imie to dal radek bo mu się tak podobalo....jak przyszedł z aktem do domu to tesciowa ponoc miesiąc się do niego nie odezwala ze zmienil imie....no i tak jest radek
reklama
cioccolata
Aktywna w BB
dziewczyny tak a propos mdłości jeszcze to ja Wam powiem, że mi od samego czytania postów o jedzeniu jest niedobrze... ja od dwóch dni najchętniej chleb z masłem bym jadła bo na samą myśl o jakimkolwiek jedzeniu robi mi się niedobrze :/
ale za to pana K nie odwiedziłam jeszcze ani razu :-)
jeśli chodzi o tabelkę to super pomysł :-) pytanie kto ją będzie uaktualniał - chyba, że na bieżąco każda z nas będzie dopisywać swoje dane.
a co do wagi to ja nie mam zastrzeżeń ;-) to normalne, ze będziemy rosnąć ))
ale za to pana K nie odwiedziłam jeszcze ani razu :-)
jeśli chodzi o tabelkę to super pomysł :-) pytanie kto ją będzie uaktualniał - chyba, że na bieżąco każda z nas będzie dopisywać swoje dane.
a co do wagi to ja nie mam zastrzeżeń ;-) to normalne, ze będziemy rosnąć ))