reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Może mi ktoś wytłumaczyć ideę powstawania wątku zamknietego?
Tam macie jakies koło wzajemnej adoracji czy jak?
No bo mówiąc szczerzę, nie bardzo rozumiem o co chodzi... ?

Nie wiem, boicie się, że śledzą was teściowe na forum, czy jak ( mnie kiedyś sąsiadka śledziła - ale na innym forum :cool2: ) ?

Bo sama nie wiem czy mam sie tam zapisywac, czy sobie darować. Nie pojmuję założenienia.

No bo jeśli stworzyłyście to tylko po to, żeby popisać z kobietami które rodzą w lipcu... no to niby po co jest ten wątek?! Przecież tu zaglądają praktycznie tylko lipcówki. :confused:

reklama
Może mi ktoś wytłumaczyć ideę powstawania wątku zamknietego?
Tam macie jakies koło wzajemnej adoracji czy jak?
No bo mówiąc szczerzę, nie bardzo rozumiem o co chodzi... ?

Nie wiem, boicie się, że śledzą was teściowe na forum, czy jak ( mnie kiedyś sąsiadka śledziła - ale na innym forum :cool2: ) ?

Bo sama nie wiem czy mam sie tam zapisywac, czy sobie darować. Nie pojmuję założenienia.

No bo jeśli stworzyłyście to tylko po to, żeby popisać z kobietami które rodzą w lipcu... no to niby po co jest ten wątek?! Przecież tu zaglądają praktycznie tylko lipcówki. :confused:

Zagląda tu mnóstwo różnych osób, praktycznie każdy kto ma dostęp do internetu może tu wejść. I żadnego TWA się na tym forum nie uprawia. Nie mam ochoty pisać o wszystkim publicznie i nie tylko ja. Po to jest wątek zamknięty. Poza tym nie rajcuje mnie podczytywanie przez osoby tylko zaglądające i nie udzielające się. Ja z siebie coś daję i oczekuję też czegoś w zamian. Nikt nikogo nie zmusi do pisania na tym forum, niektórzy nie mogą z różnych względów i to rozumiem, ale w takim razie nie muszę czytać o jakichś intymniejszych sprawach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zagląda tu mnóstwo różnych osób, praktycznie każdy kto ma dostęp do internetu może tu wejść. I żadnego TWA się na tym forum nie uprawia. Nie mam ochoty pisać o wszystkim publicznie i nie tylko ja. Po to jest wątek zamknięty. Poza tym nie rajcuje mnie podczytywanie przez osoby tylko zaglądające i nie udzielające się. Ja z siebie coś daję i oczekuję też czegoś w zamian. Nikt nikogo nie zmusi do pisania na tym forum, niektórzy nie mogą z różnych względów i to rozumiem, ale w takim razie nie muszę czytać o jakichś intymniejszych sprawach.

Lepiej bym tego nie ujęła. W 100% się zgadzam. :)

Kochane dziś nie za bardzo sie udzielam. Znów głowa boli jak cholera.. Ech.. Uroki ciąży. Ale ciesze sie bardzo, no dziś tez maleństwo "pukło" jak na plecach leżałam rano. Kochany robaczek. ;)

halo kochane:)
jestem już po wizycie..........a po dzisiejszym badaniu..........DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :):):):):):):)
HAHA......no to jest 1:1.......bo w 12 tc mi powiedziała ze chłopak....a teraz jak jej po USG powiedziałam ze ostatnio wyszlo ze chłopak a teraz mowi ze dziewczyna.....i ze trochę zdezorientowana jestem.....to wziela mnie jeszcze raz na lozko ....sprawdzila...no i powiedziała ze fifulca wogole nie widzi.....wiec raczej będzie dziewucha:):):):) a ostatnio to ze moglo zdarzyć się tak ze to pepowina tak się ulozyla i dlatego tak jej wyszlo....

halo kochane:)
jestem już po wizycie..........a po dzisiejszym badaniu..........DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :):):):):):):)
HAHA......no to jest 1:1.......bo w 12 tc mi powiedziała ze chłopak....a teraz jak jej po USG powiedziałam ze ostatnio wyszlo ze chłopak a teraz mowi ze dziewczyna.....i ze trochę zdezorientowana jestem.....to wziela mnie jeszcze raz na lozko ....sprawdzila...no i powiedziała ze fifulca wogole nie widzi.....wiec raczej będzie dziewucha:):):):) a ostatnio to ze moglo zdarzyć się tak ze to pepowina tak się ulozyla i dlatego tak jej wyszlo....

Ale ci fajnie :) gratuluję!!! To teraz zakupy czas zacząć ;)

ka.wo ja też myślę kiedy się tu na urlop wybrać, nie wiem czy w wakacje gdzieś pojedziemy, z tak małym bobasem to tylko niedaleko. Ale nad morze to jednak za daleko mam. Prędzej w góry.

A dziewczyny nie wiem czy wiecie ale podobno nie powinno się wychodzić na duże wysokości w zaawansowanej ciąży. Chodzi o różnice ciśnień. Niskie góry są polecane :)

My planujemy jakiś wyjazd w maju, bo w czerwcu to już będę pewnie jak orka wyrzucona na brzeg ;-)

Myślę, że w ciąży mało kto ma ochotę na wspinaczkę wysokogórską :-), a jeśli chodzi o zmianę ciśnień to loty samolotem w takim razie, to już w ogóle powinny być zakazane ;-)

s.michalina ja chyba z zakupami jeszcze się wstrzymam ....:):):) jeszcze jakos mam w myślach ze to chłopak jednak będzie haha.....:):):):):):):):) tak mnie trochę zbilo z toru dzisiejsze USG i ze jednak dziewczynka:):):):)):) jakos to do mnie nie może dotrzeć:):):):) bo jeżeli tak by było to będzie jedyna dziewczynka w CALEJ rodzinie.....zawsze chłopaki się u nas rodzily...a i od strony meza za dużo dziewczyn nie ma.......wiec jeszcze przed ciaza jakos w glowie miałam ze ja to raczej dziewczynki mieć nie będę....:):):):):):):):)

Ja tez powiem ale mam nadzieję ze to juz bedzie zanikać a wizyte mam dopiero za 2 tyg!!! zaczynam sie stresowac.

Ewa ja tez mam takie skurcze czasem trzy razy dziennie takie na 15 sekund i przechodzi. Byłam dzisiaj na wizycie i pytałam o to i lekarz mi powiedział że nic tu nie widzi niepokojącego szyjkę mam długa twardą zamkniętą i że po prostu tak jest u niektórych pań w ciąży.

reklama
Hej ;) gratuluje chyba dziewczynki ;)

W pracy dzis bylo jak na syberii albo jeszcze gorzej ;(

Wkoncu znalazlam swoj samochod na parkingu i go odsnjezylam ;) taki staruch z niego a odpalil za pierwszym razem ;)

Dzis bylam na badaniach :) juz sie przyszlej srody nie moge doczekac i usg.moze sie dowiem kto tam puka od srodka ;)

Do góry