makota89
Fanka BB :)
Niby ten nasz czas ciążowy leci szybko, bo niedawno robiłyśmy testy, ale z drugiej strony mam wrażenie, ze się wlecze Już bym chciała urodzić Mimo tych bóli i wszystkiego co związane z porodem;p
Przede wszystkim chciałabym już robić coś w stronę wyprawki, a dopóki nie znam płci to nic nie kupuje, bo ubranka unisex i chłopięce mam Ewentualnie coś tam dokupię.
Jagódka, Pola gratuluję udanych imprez
Jak dla mnie sie wlecze :/ jestem w 17 tygodniu. Niby polowa, ale jednak nie do konca polowa. Zle sie czuje wiec tym bardziej mnie to meczy. Porod powoli zaczyna mnie przerazac i opieka nad dzieckiem tez.
Chyba powiem ginowi o moich noco-porannych kreciolkach w glowie bo zaczynam sie martwic.
Spie juz na lewnym boku, czasami na prawym. Mam nieduzy brzuch, ale chyba juz cos mnie tam uciska, bo mi sie slabo robi jak za dlugo leze na jednym boku.
Eymiotuje jak na poczatku 1 trymestru. Na moja liczne wymioty gin proponowal mi kiedys lekarstwa. Powiedzialam, ze dziekuje i jakos to wytrzymam, ale teraz chyba go poprosze o recepte
Wszystko zniose, byle tylko ciaza rozwijala sie prawidlowo jak do tej pory.
Chcialam jeszcze pogratulowac udanych imprez. Co to tortu Jagodki, to ladny, ale ja nie lubie tych tortow...
Mam tez przy okazji pytanie czy jecie salami i pijecie slaba kawe czy stanowczo nie i zycze milego dnia
Ostatnia edycja: