reklama
elifit
Moderatorka
Dziewczyny od środy mamy ciche dni z moim m, i ten uparty osiol nic się nie interesuje jak się czuję. Przy pierwszym dziecku to skakał wokół mnie a teraz to ma mnie w d...
kopacz
Mummy :)
Dziewczyny od środy mamy ciche dni z moim m, i ten uparty osiol nic się nie interesuje jak się czuję. Przy pierwszym dziecku to skakał wokół mnie a teraz to ma mnie w d...
Wspolczuje...ale poklociliscie sie?czy on tak sam z siebie?
Witam niedzielnie i nadal chorobowo...a jutro praca...wrrr
makota89
Fanka BB :)
Współczuję, bo też przez to przechodziłam. Nie powiem Ci ile to trwało i nie mam też 2-letniego dziecka, więc taka subtelna różnica, ale proponuję Ci trochę zwolnić z pracą w domu. Masz prawo się źle czuć, a on powinien czuć potrzebę pomocy Tobie.
Ostatnio czułam się całkiem dobrze. Nosiło mnie i ciągle coś tam układałam w domu, ale od jakiś 3 dni znowu wymiotuję. M. chyba nie bardzo wie kiedy sytuacja jest na tyle poważna, że np. widok brudnych naczyń powoduje u mnie odruchy wymiotne i dlatego nie rzuca się do pracy.
Na pewno mu przejdzie, choć strasznie nienawidzę kiedy kobieta nadskakuje nad facetem i czeka aż mu humorek przejdzie
Ma ze sobą problem, to niech sam ze sobą go rozwiążę...
Dziś czuję się kiepsko. W łóżku kręciło mi się w głowie tak, jakby ktoś robił ze mną drifty na śniegu wstałam zwymiotowałam, położyłam się, zwymiotowałam, położyłam się, wymiotowałam i uznałam, że kłaść się nie będę.
Mam też dziwne uczucie w brzuchu, Nie wiem czy to kwestia tego, że marzy mi się poczuć ruchy Kruszyny, czy faktycznie coś tam się już dzieje
Miłego dnia
Kopacz zdrowka zycze
Elifit wspolczuje ja tez mialam z moim wczoraj spiecie ale trwalo krotko zreszta my zawsze szybko sie godzimy jak dotad..moze porozmawiaj z nim dlaczego tak sie zacial I nie ma ochoty sie odezwac..
Makota moze to juz to nie zawsze sa to kopniaki moze maluszek sie obraca jak u mnie I wspolczuje wam z tymi wymiotami.
Dzien dobry zycze milej niedzieli ja znow do 19tej bez mojego ale tylko dzis od jutra 12 dni razem
Co do wibracji w brzuchu czytalam I nie ja jedna taka ale odp. Nie znalazlam
Elifit wspolczuje ja tez mialam z moim wczoraj spiecie ale trwalo krotko zreszta my zawsze szybko sie godzimy jak dotad..moze porozmawiaj z nim dlaczego tak sie zacial I nie ma ochoty sie odezwac..
Makota moze to juz to nie zawsze sa to kopniaki moze maluszek sie obraca jak u mnie I wspolczuje wam z tymi wymiotami.
Dzien dobry zycze milej niedzieli ja znow do 19tej bez mojego ale tylko dzis od jutra 12 dni razem
Co do wibracji w brzuchu czytalam I nie ja jedna taka ale odp. Nie znalazlam
elifit
Moderatorka
Poklocilismy się w środę, bo wyszedł, nie dzwonił, zadzwoniłam to powiedział ze będzie za 10 min, był za godzinę. On nie widzi nic w tym złego, mogłam zadzwonić i powiedzieć że mam plany. A te ciche dni tyle trwają bo ja nie chcę ustąpić. Ja zawsze ustępuje :/
elifit
Moderatorka
wiem gdzie był. Mnie chodzi o to że zachował się jakby nie miał rodziny. Miał ochotę siedzieć u kolegi dłużej - mógł zadzwonić. On nie widzi swojej winy i to mnie wkurzyło
kopacz
Mummy :)
witaj Joasiu!
Nie wiem nic na temat choroby twojego synka wiec nic nie mogę ci doradzić co do jego diety. Zapraszam cie jednak na forum rodzicow 2 i 3 latkow, bo zapewne mamy podobne doswiadczenia z dziecmi .
Mój mały ma 3 latka i straszny z niego "żywioł". Ani chwilki nie usiedzi na miejscu .
Jeśli chcesz się podzielic swoimi doświadczeniami to zapraszam. Miło będzie pogadać.
Pozdrawiam cieplutko
mela
To samo mialam z ojcem dziecka.nie widzial nigdy nic w tym zlego ze mielismy plany i on je zmienial w ostatniej chwili i spedzal czas z kolegami :/
reklama
Elifit musicie porozmawiac I wyjasnic sobie wszystko bo milczeniem nic nie zalatwicie ...oboje musicie pojsc na jakis kompromis ..no nie wiem ty mozesz obiecac ze np nie bedziesz smsowac czy dzwonic gdzie jest I kiedy wroci bo wiem ze facetow to denerwuje I zrobi na zlosc zeby pokazac kto tu rzadzi a on niech umowi sie przed wyjsciem ze wroci o tej I o tej godzinie I niech sie tego trzyma