reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
To udanych imprez. U nas tylko -13. Rano maz mnie wygonil z psem a on robil sniadanie. Teraz siedze i czekam na wizyte u endo... mamy wolne od wczorajszego wieczoru- syn umowil sie z babcia i pojechal do niej na weekend
kopacz
Mummy :)
Hej dziewczynki a ja nadal chora.nic nie pomaga
Jagoda trzymam kciuki by impreza sie udala a ty nie padla ze zmeczenia przed przyjsciem gosci i by maz sie jakos pozniej zrewanzowal dobrze ze jestes cala po upadku
Pola udanego wesela
Jagoda trzymam kciuki by impreza sie udala a ty nie padla ze zmeczenia przed przyjsciem gosci i by maz sie jakos pozniej zrewanzowal dobrze ze jestes cala po upadku
Pola udanego wesela
malgorzatkar
Jagodka, Pola udanych imprez!
A ja mam dziś lenia i zły humor.... Nie sprzatam nie chce mi sie...poza tym mam czarne meble a odkąd chodzi cały dzień nawilzacz to mogłabym sprzątać je co 10 min...ciągle jakiś biały pył sie osadza... Jak nawilzacz nie chodził, mogłam kurze ścirac co dwa trzy dni.... I glowa mnie boli...a musimy jechac kupić Oli kapcie do żłobka, miesiąc temu kupiliśmy i już za małe... W kozakach też już luzu nie ma...dobra, pomarudzilam, idę umyć głowę i sie ogarnąć trochę
A ja mam dziś lenia i zły humor.... Nie sprzatam nie chce mi sie...poza tym mam czarne meble a odkąd chodzi cały dzień nawilzacz to mogłabym sprzątać je co 10 min...ciągle jakiś biały pył sie osadza... Jak nawilzacz nie chodził, mogłam kurze ścirac co dwa trzy dni.... I glowa mnie boli...a musimy jechac kupić Oli kapcie do żłobka, miesiąc temu kupiliśmy i już za małe... W kozakach też już luzu nie ma...dobra, pomarudzilam, idę umyć głowę i sie ogarnąć trochę
U
użytkownik 902
Gość
Chyba jednak się wyrobię;-) Nawet męża obcięłam, bo już jak dzik wyglądał. Od dwóch godzin chodzę z ręcznikiem na włosach, bo nie mam kiedy wysuszyć Ale łosoś i szyneczka z chrzanem w lodówce, kurze pościerane, jak wrócę z tortem zacznę robić kanapki i nadzieję szczury na patyki, a potem tylko do piekarnika jak już goście przyjdą. Napiję się herbatki, odsapnę chwilę i idę te włosy wysuszyć:-)
malgorzatkar
u mnie też dziś dzień obcinania męża, już wygląda jak człowiek, ja głowa umyta i w końcu nogi ogolone jeszcze się umalować, coś zrobić do jedzenia i można jechać do sklepów
Dołączam do grona "sobotnich słomianych wdów" - mój również wybył, wróci na chwilę koło 16, a potem znów go nie będzie do 1-2 w nocy :-(
U nas też zimno, ok. -13 i mroźny wiatr, więc nawet nie wychodzę.
Małgorzatkar - u nas też chodzi nawilżacz i meble ciemne, ale nie mam żadnego białego osadu. Może Ci się zakamienił? A jaką wodę wklewasz? Ja staram się zimną z kranu, ale przefiltrowaną wcześniej. Wg instrukcji ma mieć mało minerałów - może Twoja ma za dużo?
Jagódka - udanej imprezy niespodzianki! I zdejmuj ten ręcznik, bo potem ciężko Ci będzie ułożyć włosy
I jakie Ty mi smaki robisz, mniaaaam. Zjadłabym coś takiego
Jedyne co, to chyba przegapiłam, co to są te szczury, a nazwa zabójcza
Ja już zrobiłam pranie, trochę ogarnęłam pokój, ale czeka mnie jeszcze sporo pracy. A taka jestem niewyspana...
U nas też zimno, ok. -13 i mroźny wiatr, więc nawet nie wychodzę.
Małgorzatkar - u nas też chodzi nawilżacz i meble ciemne, ale nie mam żadnego białego osadu. Może Ci się zakamienił? A jaką wodę wklewasz? Ja staram się zimną z kranu, ale przefiltrowaną wcześniej. Wg instrukcji ma mieć mało minerałów - może Twoja ma za dużo?
Jagódka - udanej imprezy niespodzianki! I zdejmuj ten ręcznik, bo potem ciężko Ci będzie ułożyć włosy
I jakie Ty mi smaki robisz, mniaaaam. Zjadłabym coś takiego
Jedyne co, to chyba przegapiłam, co to są te szczury, a nazwa zabójcza
Ja już zrobiłam pranie, trochę ogarnęłam pokój, ale czeka mnie jeszcze sporo pracy. A taka jestem niewyspana...
reklama
elifit
Moderatorka
Jagodka, Pola udanych imprez! Ja ostatnio tak szalałam na sylwestra z przygotowaniami
Kopacz zdrówka!!
U nas - 13 i sypie mocno. Syn chce na sanki ale wieje.
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Kopacz zdrówka!!
U nas - 13 i sypie mocno. Syn chce na sanki ale wieje.
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka