reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
witam wszystkie mamusie :-) widzę, że coraz więcej nas tutaj i fajnie :-)
powróciły, niestety powróciły do mnie mdłości i wymioty :-(
mąż zabrał synka do dziadków i wracając mają mi przywieźć pizzę hawajską :happy2: niedługo powinni być - już doczekać się nie mogę!
co do suchej skóry - to na rękach nie zauważyłam, ale za to łydki to masakra. I co dziwne po posmarowaniu balsamem swędzą niemiłosiernie :szok:

Ninja to zwykła wizyta, badań genetycznych w ogóle nie robię. Zawsze się stresuję, nawet przed zwykłą wizytą:/

dziewczyny, poprawiłam, jakoś pewnie w przyszłym tyg wstawię poprawioną, poczekam, może jeszcze ktoś coś zgłosi :)

Ola wrócona ze żłobka siedzi i pisze długopisem po ręcznikach kuchennych, fajna zabawa....a ja herbatka...ale czuję że mój żołądek dziś coś nie tego i pewnie zaraz przeniosę się w moje "ulubione" miejsce w ostatnich czasach, ehhh, a już myślałam, że mnie opuściły dolegliwości ciążowe...

Ola miała w żłobku leniwe, ale mi ślinka ciekła...aż bym zrobiła, ale ani twarogu ani ziemniaków nie mam.... za to zaraz będę robiła na jutro rybkę ze szpinakiem

haust, sprawdź skład balsamu, może masz tam aloes albo coś takiego, co cię swędzi...

Haust a badałaś tarczycę? mnie masakrycznie swędziały łydki jak nie wiedziałam jeszcze, że mam hashimoto. Myślałam, że je wydrapię całe.

balsam nie ma aloesu. Jest to już chyba z 3 butelka i wcześniej nic mnie nie swędziło.
Kurcze tarczycy nie badałam :( chyba dorzucę to do badań

to widę, że nie tylko do mnie mdłości dzisiaj wróciły :wściekła/y:

i ja jutro idę na wizytę. Cieszę się bo dzisiaj od rana brzuch mnie boli na napina się, więc dobrze, że ta wizyta juz jutro. A jak popatrzyłam w lustro to szok tak mi dzisiaj brzuch wystrzelił :szok: może od tego to spinanie. Normalnie 6 miesiąc jak nic :-D

balsam nie ma aloesu. Jest to już chyba z 3 butelka i wcześniej nic mnie nie swędziło.
Kurcze tarczycy nie badałam :( chyba dorzucę to do badań

To zbadaj sobie jak będziesz miała okazję. Mam nadzieję, że u Ciebie to nie to, ale lepiej sprawdzić, bo jeśli tak, to wtedy koniecznie musisz skonsultować się z endokrynologiem.

reklama
no właśnie o tej tarczycy zaczęłam czytać. Hmm w sumie powinno to być obowiązkowe badanie kobiet w ciąży, więc na bank ją zbadam. Dzięki ninja_muffin za zwrócenie na to uwagi :-)

Do góry