reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Cześć Dziewczyny!
Dziś tyle tematów poruszyłyście, że w życiu nie ogarnę wszystkiego :-D
Witam nową mamę :tak:

Chorym zdrówka życzę, u mnie w domu też wylęgarnia zarazków. Z małą byłam wczoraj u lekarza, stwierdził, że kaszel ma tylko przez katar i, że może do przedszkola iść, ale w nocy tak gruźlik kaszlał, że została dziś w domu. Za to M. ma zapalenie gardła, to akurat chyba ja mu sprzedałam - 2 tyg temu miałam to samo :dry:
Myślę, że Vicks nie zaszkodzi, ani Amol.

Haust
- Ninja ma rację zrób bad na tarczycę, bo w ciąży to różnie bywa. Moja mama po 2 ciąży dostała niedoczynności, więc ja trochę stracha mam :zawstydzona/y:

Dużych problemów z suchością rąk nie mam, takie standardowe, w zeszłym roku odkryłam neutrogenę taki malutki krem do rąk dodatkowo pakowany w pudełeczko (Amazon.com: Neutrogena Intensive Repair Hands Cream 15ml: Beauty) - dla mnie nr 1, mój M. miał strasznie suche ręce i też się na tym kremie poprawiło. A ja dodatkowo w ciągu dnia w pracy ciągle myję ręce i często w antyseptykach.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!
Dziś tyle tematów poruszyłyście, że w życiu nie ogarnę wszystkiego :-D
Witam nową mamę :tak:

Chorym zdrówka życzę, u mnie w domu też wylęgarnia zarazków. Z małą byłam wczoraj u lekarza, stwierdził, że kaszel ma tylko przez katar i, że może do przedszkola iść, ale w nocy tak gruźlik kaszlał, że została dziś w domu. Za to M. ma zapalenie gardła, to akurat chyba ja mu sprzedałam - 2 tyg temu miałam to samo :dry:
Myślę, że Vicks nie zaszkodzi, ani Amol.

Haust
- Ninja ma rację zrób bad na tarczycę, bo w ciąży to różnie bywa. Moja mama po 2 ciąży dostała niedoczynności, więc ja trochę stracha mam :zawstydzona/y:

Dużych problemów z suchością rąk nie mam, takie standardowe, w zeszłym roku odkryłam neutrogenę taki malutki krem do rąk dodatkowo pakowany w pudełeczko (Amazon.com: Neutrogena Intensive Repair Hands Cream 15ml: Beauty) - dla mnie nr 1, mój M. miał strasznie suche ręce i też się na tym kremie poprawiło. A ja dodatkowo w ciągu dnia w pracy ciągle myję ręce i często w antyseptykach.

Też mam ten krem i z drogeryjnych jest najlepszy, aczkolwiek nie radzi sobie z moją skórą zimą , za to na lato wiosnę i jesień jak znalazł.
Ech kurczę wykruszyła mi się jedna para na imprezę, niedobrze.. Zrobiłam dziś pizzerinki na cieście francuskim na próbę i są takie sobie, jednak ciasto francuskie jest be:-p chyba sobie je odpuszczę, bo się wreszcie okaże, że nie ma kto tego jeść, a w zamian zrobię jajka faszerowane, albo te krakersowe kanapeczki - przepis na odpowiednim wątku

mmmm jagódka jajka faszerowane :p Mi znajoma podała łatwy przepis aby żółtka pomieszać z pastami do kanapek lisnera lub odpowiednikami z biedronki. Robiłam z biedronkowymi- dobre (suszone pomidory, oliwkowy, łosoś).

mmmm jagódka jajka faszerowane :p Mi znajoma podała łatwy przepis aby żółtka pomieszać z pastami do kanapek lisnera lub odpowiednikami z biedronki. Robiłam z biedronkowymi- dobre (suszone pomidory, oliwkowy, łosoś).

Też fajny pomysł! Ja faszerowałam żółtym serem z majonezem, innym razem pieczarkami marynowanymi, ogórkami konserwowymi i szynką z majonezem (wszystko oczywiście posiekane blenderem)

reklama
Do góry