arabelka wizyte mam na 30go stycznia. Zdarzylo mi sie w pracy omdlec ze dwa razy,na powietrzu jest lepiej,
teraz tylko dosc czesto mi slabo,dlatego nie wsiadam za kolko poki co,bo sie boje.
Teraz jestem uzalezniona od meza ;-)
ninja mialam a wlasciwie mam jeszcze troszke z dlonmi to samo co opisujesz tylko u mnie zadego
babelka nie ma, tylko wlasnie takie czerwone suche placki, smaruje czesciej kremem i grubsza warstwa
i ladnie schodzi,( stosuje zwykly krem do rak)
jagodka nie wiem czy stosoawalas juz to ale ja to smarowalam na skore glowy,bo mam alergie na alkohole itp zawarte w
szamponach do wlosow. (wczesniej o tym nie wiedzialam,zrobili mi testy i wkoncu wiem co mi tak szkodzi )
Mialam okropne suche placki, nie pomagaly nawet masci ze sterydami a po tych specifikach zeszlo
w tydzien, potem smarowalam jeszcze krotki okres czasu raz w tygodniu tak w razie w.
Tylko teraz w ciazy nie wolno ich stosowac.
Nazwy to cetaphil i squamax emulsja.
Nadaja sie do calego ciala,jezeli ktos ma problemy z sucha skora.
kropka witaj
ja korzystam z wolnego czasu, chwycilam za szydelko i tak wciagnelo ze zakupilam wiecej welny i dziergam,tzn poki co nadal jestem
laikiem w tej dziedzinie ale wychodzi calkiem fajnie.
Jakis czas temu zrobilam corci komin i czapke myszki minnie.
Teraz biore sie za zwykla czapeczke z jakas ozdobka i mitenki
Gotujecie obiady codziennie?
U mnie jedynie drugie jest na jeden dzien bo potem nawet nie smaczne,ale zupy mamy na 3 dni, mam wtedy z glowy i nie musze sie spieszyc by miec gotowy obiad o 12 tak jak cora konczy przedszkole. A potem idzie jeszcze od 13:30 -16:30 za darmo.
Troche to bez sensu bo jak chodzila do 13:30 to juz nie mogla zostawac po poludniu ,a jak zmienilismy i jest tylko do 12 to potem znow moze przyjsc. Chodzi teraz krocej o 1,5 godzinki dziennie i tym sposobem oszczedzamy miesiecznie 80euro.