reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam Was wieczorowo.Moj M dzis kończy 36:-D był mini tort 4-ro osobowy :-) Ja 2 kawałki a moj z Nicolka pojednym. Jakie oczy miała młoda jak ja mówie ze dla mnie 2 a ona pyta czemu???? wiec ja ze 1 dla mnie i 1 dla bąbelka:-D haha ale było smiechu z tego, oczywiscie tylko jeden zjadłam :-)
Ale robicie smaka tymi przepisami a menu Jagódki jak w MASTER SZEFIE ;-)
Wiecie co. Wczoraj pisałam ze przepisała mi luteine dopochwowa i nie 50mg tylko 200mg,w aptece nie mieli i zamówili mi na dzis.Pojechałam ja odebrac i zapłacic. Jak usłyszałam cene to myślałam ze zawału dostane:rofl2: wiecie za 30 tabl. zapłaciłam 185,25 zł :szok: no ale jak ma pomóc na moje łożysko to wszystko dla dzidzi no ale z ta cena to przegięcie, dobrze ze nie co mc.
Zmykam do męzulka bo masaż mi obiecał :-D a ja pooliwkowana to prawie bedzie miał poślizg :-DBuziaczki i do jutra;-) Miłego wieczorku Kochane :happy2:

laleczka wszystkiego najlepszego dla meza :tak:
jagodka dzieki za przepisy i menu zeczywiscie wyszukane :) bedzie sie maz cieszyl z niespodzianki na pewno...a gdzie organizujesz ta impreze?? jak meza tam zaciagniesz??

poza tym robicie smaka na te pizze, lasagne itp ehh:-p

Mój mąż jutro jedzie po tort, bo zaprosiliśmy rodziców na kawę - hiehiehie, on jeszcze nie wie, że to nie będzie jedyny tort na te urodziny:-D

Fajnie cos takiego zorganizowac :) ja bym sie bardzo ucieszyla :)

W Gdansku jest -5 i snieg i dla mnie to juz sroga zima :o nie pamietam czy w ubieglym roku tez bylo mi tak zimno - watpie...

Dawno temu byla rozmowa na temat rajstop ciazowych. Pisalam wtedy, ze mam kilka par na wiosne... Uhum... Zamowilam 2 pary polarowych na allegro, bo w tych cienkich pod spodniami nie dam rady...

Poza tym tak mnie dzis w pepku scinelo, ze tak jak stalam tak zostalam. Ruszyc sie nie moglam... Tez tak macie?

A gotowaniem mnie zawstydzacie :p teraz na wolnym staram sie gotowac fajne rzeczy, ale pizza to jeszcze nie moj poziom wtajemniczenia :p

Ostatnia edycja:
Makota, a pizza jest bardzo prosta:tak: dobry przepis na ciasto i finito! Samo się robi.:tak:
Laleczka rozwaliłaś mnie tym master szefem:rofl2: Wszystkiego naj dla męża!
Minisiu problem w tym, że właśnie ja go muszę wygonić, bo imprezę robię w domu - bo kto by mi pozwolił zrobić w knajpie z własnym jedzeniem?:sorry2: Mamy znajomych z niemowlęciem, więc knajpa nie wchodziła w grę. Poza tym ja te nie wiem jak się będę czuła tfu tfu, mam nadzieję, że jednak dobrze. Także mam nadzieję, że będzie pracował w sobotę, to byłoby idealne rozwiązanie, a jak nie to w ostateczności powiem mu, że ma posprzątać, bo będziemy mieli gości, a ja zamknę się w kuchni, ale nie powiem co i jak. Albo go gdzieś w ogóle wygonię:laugh2: Najlepiej na drugi koniec miasta po jakąś głupotę:-p Dodatkowo jeszcze jedno małżeństwo i jeden kumpel męża są spoza Lublina, więc prawdopodobnie muszę ich przygarnąć na noc.

małgorzatko :D linka do przepisu wklejam w odpowiednim wątku. Nam i sąsiadce się sprawdził. robimy na dużej blaszce z piekarnika :D

Włączenie aplikacji na telefonie i korzystanie z wi-fi w domu pozwala mi w miarę na bierząco ogarniać forum.Uff narazie jest sposób :p

Ps. Minisia zmieniłaś avatara :D

Ostatnia edycja:
małgorzatko :D linka do przepisu wklejam w odpowiednim wątku. Nam i sąsiadce się sprawdził. robimy na dużej blaszce z piekarnika :D

Włączenie aplikacji na telefonie i korzystanie z wi-fi w domu pozwala mi w miarę na bierząco ogarniać forum.Uff narazie jest sposób :p

Ps. Minisia zmieniłaś avatara :D

hehe ja tez tak jechalam az nie upuscilam mojego telefoniku ehh:-:)no:

tak zmienilam i mialam problem czerwiec czy lipiec ale skoro mam termin na czerwca to zaszalalam ;-)tak czy siak nie ruszam sie stad :rolleyes2::cool2:

reklama
Do góry