reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Makota mężowi w poniedziałek stuknie 30stka. Robię imprezę niespodziankę w następną sobotę:tak:

Wrzuciłam trochę przepisów, głównie takie moje numery 1;-) Na sałatkę dodam kiedy indziej, bo muszę od mamy przepis wziąć, bo nie pamiętam co tam było dokładnie.

reklama
Makota 89 ja mam w pon urodzinki:)ktore jesli mozesz napisac?a we wtorek imieninki mam:)

Jagodka ja jescze mam choinke ubrana ale tez sobie pomyslalm ze pusto w salonei sie zrobi jak rozbiezremy,co prawda mam fikusa na zastepstwo ale mneijszy niz choinka:-Dhm szcury ?co to takiego?:szok:w olnej chwoili zxajzre na watekpzrepisowy bo smakowicei brzmia twoej dania:)

emily daj znacco powiezdial Ci lekarz

ja jednak nabrałam ochoty i zrobiłysmy z Ola oponki,mniam mniam wyszły,Ola do samego konca wytrwała:-)

zmykam bo do porzadku musze sie doprowadzic na wyjscie wieczorne:)

miłego wieczorku Wam zycze:)

Ale mi dobrrrra lasagna wyszła:szok::-D Jakoś w tej ciąży czego się nie dotknę kulinarnie, to wyjdzie:-) Co mnie osobiście bardzo cieszy:tak: Obżarliśmy się wszyscy strasznie:-p Teraz herbatka i odpoczynek, potem sałatkę owocową zrobię, bo mnie dziecko od rana katuje;-)

Rozpisałyście się o jedzeniu :) Ja zrobiłam pierogi ruski i z truskawkami mniam:)
Jagódka menu super:), a co do pączków to coś w tym jest ,że się ma ochotę ja przed ciążą w ogóle nie jadłam, a teraz się zdarza.

Agulam - 25 :)

Kreci mi sie glowie przez pol dnia. Pewnie przez te moje porzadki :/ jutro musze kupic jakis tort i troche pokucharzyc. Jezeli bede czula sie tak kiepsko jak dzis to bedzie kiepsko :p

Agulam - 25 :)

Kreci mi sie glowie przez pol dnia. Pewnie przez te moje porzadki :/ jutro musze kupic jakis tort i troche pokucharzyc. Jezeli bede czula sie tak kiepsko jak dzis to bedzie kiepsko :p

Mój mąż jutro jedzie po tort, bo zaprosiliśmy rodziców na kawę - hiehiehie, on jeszcze nie wie, że to nie będzie jedyny tort na te urodziny:-D

a ja pizzę zrobiłam, pierwszy raz :p trochę do poprawki, ale myślę, że po kilku razach dojdę do perfekcji :p

Jagódka, dzięki za przepisy

mój chłop też 84, młodszego sobie wzięłam :p

reklama
witam się i ja:)
my też dziś rozebraliśmy choinkę,pusto rzeczywiście.Mój brat też 84'.
agulam- w razie poniedziałkowej sklerozy,Sto Lat z góry życzę:)
Ja jestem zodiakalną rybką i w marcu 34..ehh.

zjadło by się te wasze lazanie i pizze:zawstydzona/y::laugh2::-p ja dziś zjadłam mc donalda,nie wiem po co ale dobre było:happy2:
także dodałam kilka przepisów ale najlepsze dodam jak poprzypisuję z magicznego zeszytu na razie sprawdzone ale z neciku;-)

miłego wieczorku:-)

Do góry