reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Czesc dziewczyny :)
pączki z marmoladą ? mmm bardzo chętnie :)
My dzisiaj z mężem dopiero rozebralismy choinkę , chociaz to chyba nie az tak pozno moja tesciowa tradycyjnie trzyma do 2 lutego :)
Wczoraj byłam u lekarza okazało się że poraz kolejny infekcja tak jak na początku ciąży naszczęscie nie groźna antybiotyk dopochwowy no i zmienił mi luteinę z dopochwowej na doustną.

Byłam w bibliotece wypożyczyłam kilka luźnych książek i od wczoraj sie relaksuje :)
Miłej soboty wszystkim mamusia ;)

reklama
venus ale kusicie tymi paczuciami no :) chyba sama zrobie w jakis dzien :) poki co podeslij mi jednego prosze :)

tynka relaxuj sie relaxuj.... ja to bym jakis dobry film obejrzala :)

Ja też męża po pączki wysłałam:-D Lasagna się zapieka, a pachnie tak, że się zaraz skręcę:rofl2: Ale łyso bez choinki w salonie:sorry2: Mam olbrzymiego fikusa, ale póki co nie wróci na swoje miejsce - tj po choince, po na tej imprezie za tydzień ta dziura mi się akurat na stół przyda:tak:

Robię sałatkę ze śliwkami w occie, łososia z serkiem na cykorii, pizzerinki, kanapki (jak znam życie to pójdą jak woda), zrobię sos czosnkowy, te paluszki w krakersach i szczury chyba też zrobię (i podam je chyba na ciepło). I sałatkę caprese. Będzie jeszcze tort, owoce, sery pleśniowe i kabanosy. Wydaje mi się, że wystarczy..

Robię sałatkę ze śliwkami w occie, łososia z serkiem na cykorii, pizzerinki, kanapki (jak znam życie to pójdą jak woda), zrobię sos czosnkowy, te paluszki w krakersach i szczury chyba też z
robię (i podam je chyba na ciepło). I sałatkę caprese. Będzie jeszcze tort, owoce, sery pleśniowe i kabanosy. Wydaje mi się, że wystarczy..

A impra z jakiej okazji?? Cos mi chyba umknelo...

reklama
Do góry