reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Wyrachowany gnojek!
Odzywa się tylko po to aby chronić własną dupę i swój interes, aby uniknąć sądu, jakie to perfidne. :/
No i jeszcze to zakochanie po uszy w nowej kobiecie. :/
Wiesz co nie zasługiwał i nie zasługuje na Ciebie ani Twoją/Waszą miłość. Nie tak się zachowuje ktoś odpowiedzialny, nie tak.
Głowa do góry kochana, nie zaprzątaj sobie nim i tym głowy. Wiem, że dla Ciebie jest to cholernie ciężkie i pewnie myślisz, że nie dasz rady.. Ale ja Ci mowię, że dasz, dasz radę, mimo bólu i cierpienia. Bo z czasem ten ból i cierpienie doda Ci sił, i pomoże Ci się stać jeszcze bardziej silniejszą. Zobaczysz! Tulę Cię mocno!!

EDIT
Anastazi ja poszukałabym w aptece najpierw. :)

reklama
to prawda....najlepiej mieć wszystko prawnie unormowane....bo nie wiadomo co mu do glowy strzeli za pol roku...jeszcze gdzies zniknie w swiecie i nie będzie wogole ani placil ani się interesowal wogole.........

Hehe. PRzesądy były już poruszane, ale to 1 jest dobre. PRzesłałam mężowi :p Aczkolwiek w tej ciąży zmienia zdanie na jej temat. Jednego dnia czuł się źle po 30 minutach sprzątania stracił siły i musiał się położyć. Wtedy usłyszałam: Jak czujesz się tak każdego dnia to Ci współczuję :D

:) przynajmniej nie bedzie ci wygadywal ze ciagle zmeczona jestes :) moj czesto mnie pyta jak sie czuje a ja ze ok tylko zmeczoba a on mi na to ..ty to codziennie zmeczona; ) wiec mu odp "przepraszam ale w ciazy jestem!" On tal zartuje sobie ale moglby na chwile sie poczuc jak ja ..

Widze ze placki ziemniaczane dzis u was jak I u mnie haha :) moze podacie przepis bo ja zawsze z neta biore gdyz zadko robie I ciagle wylatuje mi z glowy co sie daje..
Julia ty chyba za 2 dni amino?&&&&
La luna jak sie dzis czujesz??

Elifit ja to się w głowę pukam!
Nie wiem o czym myślałam kupując po jednej tubce kremu.. Skoro tu jest drożej, a po za tym nie wiem czy dostanę skuteczny taki jak ten. Jeszcze nie panikuję, bo jeszcze mam, ale już muszę się rozglądać tu za czymś tak samo konkretnym.

Anastazi Ty nie wiedziałaś, a mi mąż przypomniał za nim był wyjazd do PL, żebym na listę taki krem dodała :szok: :D oczywiście byłam mu wdzięczna za przypomnienie i za troskę, tylko szkoda że nie przypomniał mi abym kupiła sobie więcej. :D

Minisia
Placki ziemniaczane to ja zawsze na oko majważniejsze to ziemniaki. :) plus cebulę dodaje, jedno jajko, i troszeczkę mąki, ale nie za duzo, bo nie mają być ubite te placki, plus sól i pieprz.

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za wsparcie :* no ja chce isc do sadu.zeby tak jak mowicie miex prawnie uregulowane.nie wiem czy nie wolalabym tak jak szmaragd.ze calkiem znikal z jej zycia...przynajmniej wiesz kovhana na cxym mniej wiecej stoisz.ja codziennie sie zastanawiam co tym razem napisze...ale zeby sie spotkac i pogadac czy isc na usg to nie.bo po co?

Anastazi ja krem kupilam w aptece.czasem chyba tam sa tansze niz w kosmetycznym.chociaz moze sie myle...

Tak Elif kochana czytalam.musze na spokojnie raz jeszcze z moim doradca ;) mama poczytac ;) hehe

Dzień dobry :)

kopacz, kopacz, kopacz - biedulko nasza - współczuję ci tego gościa i kurcze, ale on mnie wkurza :wściekła/y:
gosia i bartek tak właśnie zastanawiałam się - gdzie te majtki dla ciężarnych ;-)
ja cały czas czekam na akcję dla ciężarnych w lidlu - chcę tę poduszkę, legginsy i pewnie jeszcze parę innych rzeczy tam znajdę :)
kurcze ja nie smaruję brzucha, nawet nie głaszczę, tylko ręce przykładam żeby żadne skurcze się nie pojawiły. Myślicie, że może chociaż co 2-3 dzień mogę się czymś posmarować, czy lepiej nie ryzykować? :-(

ale mi smaka tymi plackami ziemniaczanymi zrobiłyście - ech rozmarzyłam się :) ja już dawno je sobie odpuściłam, bo nigdy, ale to nigdy nie wyszły mi chrupiące :-( no i te zrobione przeze mnie mi nie smakują :-( będę smażyć zwykłe naleśniki :)
a i wiecie co? :) namówiłam męża i dziś będzie mi robił pączki :-) pączki, pączusie moje ukochane mmmmmniam już nie mogę się doczekać :-) fakt - mąż przerażony moim pomysłem, ale da radę - wierzę w niego i pączusieeee :-D

Haust z tym smarowaniem Ci nie pomogę czy możesz czy nie, napewno za jakąś chwilę ktoś Ci poradzi, lub zostanie zapytanie do Twojego lekarza. Jak placki zrobie to Ci podeślę, a Ty mi tam jednego pączka odłuż. :) bo widzę ze nie Tylko ja na pączki mam ochote w ciąży. :)

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja myślałam, że spać nie mogę, ale widzę, że tu gorsze przypadki skoro o 4 nad ranem piszą:szok::-D
U nas zimna w pełni - tylko Ninka się cieszy :-D
Kopacz - dziewczyny mają rację, nie możesz mu popuścić, wszystko musi być zgodnie z prawem w sądzie załatwione, bo inaczej zawinie się znowu i tyle go będziesz widziała, a ciekawe swoją drogą, że tej jego nowej pannie nie przeszkadza, że ty jesteś w ciąży, a do niej sobie gość lata:angry:
Anastazi - ja zamówiłam sobie w doz.pl palmers tummy, masło jakieś na brzuch dobre opinie ma :tak: jak już dotrze to dam znać jak się sprawdza, jak siebie znam to mi jedno op.starczy na całą ciążę, zapominalska jestem :zawstydzona/y: po poprzedniej ciąży mam na piersiach małe rozstępy, ale, że cycków nie opalam to nie widać :-D i 2 wokół pępka, ale też mało widoczne
Minisia - mój też uważa że to nie normalne takim być zmęczonym stale :wściekła/y:

Ja dziś 12h na dyżurze, więc o plackach mogę tylko pomarzyć :rofl2:

Do góry