reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Małgorzatkar to oby ten samochód był naprawiony do środy co się doczekasz Twojego pojazdu, i żeby jutro znalazł się zastępczy. :)
Udanego nastawienia na chłopa po wyrwaniu. :);)

Gosia i Bartek
Z tymi figami masz racje, nie zwróciłam aż takiej uwagi. No i z tym rogalem to ja jeszcze poczekam, do pierwszej niewygodnej nocy, :);)

reklama
dzień dobry:):):) jak się dzisiaj czujecie?????????:):):):)mnie brzuchol dzisiaj swędzi jak szalony...w nocy się budziłam i drapałam....chyba rosnie hahaha:):):):):)

dzień dobry:):):) jak się dzisiaj czujecie?????????:):):):)mnie brzuchol dzisiaj swędzi jak szalony...w nocy się budziłam i drapałam....chyba rosnie hahaha:):):):):)

Mnie tez czesto swedzi :( a smaruje kremem

Kurcze ja to jestek jednak wybredna.fasolki nie lubie.plackow ziemiaczanych tez nie lubie od dziecka..ale ziemniaki kocham :)

La luna trzymam za was kciukaski :) az 4.tersz kazda z was z wzmozona sila trzyma kciuki za was :*

A mowilam wam ze nagle tatus dziecka zaczal sie interesowac...??

kopacz.......oj co to się stało?????? przypomniał sobie nagle.......cos może za tym stoi....:)dziewczyny czym smarujecie brzuszki???? bo ja mam tylko zwykla oliwke......starczy?????????

Ja mam PHARMACERIS krem zapobiegający rozstępom i potem LIRENE Będę mamą.
Słyszałam ze niektóre kobiety utrzymają oliwki i pomaga, ale mi na swędzenie piersi pomagają te kremy, łagodzą.

kopacz.......oj co to się stało?????? przypomniał sobie nagle.......cos może za tym stoi....:)dziewczyny czym smarujecie brzuszki???? bo ja mam tylko zwykla oliwke......starczy?????????

Troche jest to wkurzajace...co za tym stoi?pewnie zeby nie isc do sadu...on jest zakochany w swojej nowej laseczce :( to tak boli.takie odrzucenie...

Załączniki

• 1389947553926.jpg
    1389947553926.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 31
wstyd się przyznać....ale nie miałam pojęcia ze istnieja specjalne kremy dla kobiet w ciąży.......chyba się przejde i poszukam takiego....ale gdzie szukac w aptece czy w sklepach kosmetycznych?????

reklama
Troche jest to wkurzajace...co za tym stoi?pewnie zeby nie isc do sadu...on jest zakochany w swojej nowej laseczce :( to tak boli.takie odrzucenie...
Daj mu jasno do zrozumienia, że chcesz mieć wsyzstko prawnie uregulowane.

Jak tam szefowa? Widziałaś co ci wysłałam na pw?

Dzień dobry wogóle,
Jeszcze rogala motherhood nie wyjęłam ale trza się przymierzać powoli.
Dawajta tego śniegu trochę, u nas słońce świeci :D
Aż wstyd przyznać że sie niczym nie smaruje, muszę zacząć. W poprzedniej ciąży rozstępy miałam tylko na piersiach i udach, dziś już nic nie widać. ale pharmaceris dobre polecam, też se muszę kupić.

laluna wszystkie palce ściskam do 27.01 :)

Ostatnia edycja:
Do góry