malgorzatkar
Fanka BB :)
Gosia, ja mam fasolke nie kojec. Fasolka to ta mała poduszka, taki rogalik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aNilewe mnie taka reakcja nie dziwi. Jeszcze jak będzie burczeć pod nosem że przez Ciebie nie dostanie urlopu albo musi więcej pracować to też się nie zdziwię.
Nie mówię że u mnie w pracy tak jest, bo było inaczej. Ja nie dawałam rady fizycznie w pracy.. Ważne to się nie przejmować i dbać o siebie. Nie wiem jakie masz prawa w IRL i kiedy możesz "odpocząć" ale czasami trzeba nawet jak chce się wrócić do pracy.
Kurcze, ja sobie kupiłam 2 dni temu i ciągle się przyzwyczajam. Jakoś ciężko mi się w nim przefiknąć na drugą stronę, ale może to kwestia przyzwyczajenia. Mój m. się śmiał, że "do czego to doszło, żeby węża do łóżka wpuszczać"Gosia, niezle figi ciążowenic tylko kupować
Ja tez polecam kojec motherhood. Juz od ok tygodnia śpię z nim.