reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hobbit myślę, że ona nie chciała nic złego powiedzieć. Trochę w nieumiejętny sposób chciała Cię uspokoić. Ja jeszcze terminu nie mam wyznaczonego ponieważ lekarz powiedział mi że na następnej wizyci porozmawiamy na ten temat. Myślę, że będzie to 22 tydz. tak jak w poprzedniej ciąży.

reklama
Hobbit
Rozumiem.
Masz prawo sie martwić i masz prawo żądać. Ja nie mam takiej mozliwosci aby miec trzy usg lub wiecej.
Ja mam usg 18tc4d, tak mi tu ustawili.
No i skoro podzieliłaś się swoimi uwagami z Twoja lekarką, i na Twojej wizycie była by taka możliwość usg połówkowego już u niej to tak jak napisałaś nikogo interes o Twoją kasę, to Ty decydujesz i Ty płacisz.
Ja w sumie nie wiem co bym zrobiła, pewnie przy wizycie pierwszej bym zrobiła tez usg i do 22tc czekała bym juz ze spokojem. No ale ona tez obiecała ze spojrzy.. Nie umiem doradzić w tym temacie kochana.. Bo nie chce napisac źle, i pamiętaj to co pisze to moje zdanie, nikomu nie musi sie podobać. :)

Minisiu nie boisz się, że Ci za bardzo to obciąży Twoje własne włosy? Ty chyba niedawno obcięłaś? I znowu długie? heheh Za kobietami nie nadąży:laugh2: Ja siedzę z farbą na głowie. Kurcze, nałożyłam na odrost i jak mnie niedocukrzenie złapało.. Prawie padłam w łazience... Strasznie się bałam takich epizodów w ciąży, bo musiałam odstawić swoje leki:-( Dobrze, że w kuchni niedaleko cukierki stały. Hmm..wystraszyłam się, jak będę robić krzywą cukrową, to przy okazji sobie jeszcze insulinę zrobię też trzystopniową, bo coś czuję, że mi się pogorszyło:-(

Minisiu nie boisz się, że Ci za bardzo to obciąży Twoje własne włosy? Ty chyba niedawno obcięłaś? I znowu długie? heheh Za kobietami nie nadąży:laugh2: Ja siedzę z farbą na głowie. Kurcze, nałożyłam na odrost i jak mnie niedocukrzenie złapało.. Prawie padłam w łazience... Strasznie się bałam takich epizodów w ciąży, bo musiałam odstawić swoje leki:-( Dobrze, że w kuchni niedaleko cukierki stały. Hmm..wystraszyłam się, jak będę robić krzywą cukrową, to przy okazji sobie jeszcze insulinę zrobię też trzystopniową, bo coś czuję, że mi się pogorszyło:-(
Jagodka uwazaj na siebie kochana!!

Boje boje ale ja to tak juz mam hehe jak mam krotkie chce dlugie a nigdy doczekac nie moge wiec przedluzam ostatni raz jak cos nigdy wiecej ;)

minisia, założysz? zrobiłabym to sama, ale ja jeszcze na forum czuję się jak dziecko we mgle :zawstydzona/y:

propozycja wątku z przepisami
Minisia, ale słodka malutka!!!

Jagódka ma racje, mamy juz wątek jedzeniowy. Chyba ktos nie doczytal dobrze bo padła propozycja utworzenia wątku kulturalnego a nie kulinarnego... :)
doczytałam,było kilka propozycji tego wątku,kulturalnego tylko jedna.
Jagodka a ja wlasnie przedluzam wlosy hehe :)

zawsze sie tego balam,ale i cały czas bym chciała.Skąd taka radykalne zmiana z cięciem i kolorkiem? wg mnie ślicznie Ci było w blondzie:)

La luna daj znać jak bedziesz sie czuła na silach.trzymam kciuki;-)

Ostatnia edycja:
już po wizycie, wszystko ok, bez usg, małe rośnie jak na drożdżach, szyjka wysoko i twarda. dostałam jakieś leki na żylaczki, bo mi się robią małe, L4 na prawie 2 miesiące, następna wizyta 13 luty, wtedy będzie 19tc i wtedy dostanę skierowanie na usg połówkowe, tak więc Hobbit ja tez będę miała połówkowe koło 22tc, ale jak twoja gin mówiła, że rzuci okiem, to na pewno sprawdzi czy wszystko ok....

minisia gratuluję zostania przyszywaną ciocią!

kopacz na fitness przyszła dziś dziewczyna 22tc i miała taki brzuch jak ty :D więc nie marudź że masz mały :p

Jagódka uważaj na siebie

Laluna trzymam kciuki!

Arabelka a co mam zalozyc? ?

Ewusia31 bo mnie blond juz draznil I wlosy mi popalil wiec postanowilam wrocic do.ciemnych bo chyba lepiej sie w nich czuje:)
Malgorzatkar dziekuje I gratuluje dobrych wiesci :)

reklama
Do góry