dokładnie tak jak ja robię
Dziewczyny a ja dziś wkraczam już w PIĄTY MIESIĄC aaaaaaAAAAA :-)![]()
I ja wedlug suwaczka ale wedlug poloznej jestem juz kilka dni w 5tym
Dzien dobry tak wogole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już dawno nic nie czytałam, muszę sobie coś ściągnąć na komórkę, wieczorami poczytam...
Szmaragd, właśnie to nie tobie ma być wstyd...
Ja też mówię o mnie i Oli w liczbie mnogiej: karmimy się, kapiemy sie, zabkujemy itp![]()
Dzis mam wizyte. Bardzo dobrze, bo akurat mam problemy natury intymnejw koncu dowiem sie czy pappa zrobiony prawidlowo i pewnie czegos tam jeszcze
minisia, założysz? zrobiłabym to sama, ale ja jeszcze na forum czuję się jak dziecko we mgleArabelka dobry pomysl na watek z przepisami bo ja ciagle mam problem co tu ugotowac
Tez chyba zrobie fasolke ehh narobilyscie smaka![]()
ile przytyłaś?jaka waga startowa i jaki wzrost?dzeiń dobry
ja dziś mam wizytę, ale bez usg. pewnie mnie opi***&&^ za wagę, ale nie wiem już co mam robić, żeby stanęła.... nie jem słodyczy, nie jem więcej niż przed ciążą, nie jem smażonego, tłustego itp, a ona leci i leci w górę....