reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja już dawno nic nie czytałam, muszę sobie coś ściągnąć na komórkę, wieczorami poczytam...

Szmaragd, właśnie to nie tobie ma być wstyd...

Ja też mówię o mnie i Oli w liczbie mnogiej: karmimy się, kapiemy sie, zabkujemy itp :)

Z tym zabkowaniem to moze przesada, ale cala reszte strasznie lubie :p

dokładnie tak jak ja robię :tak:

Dziewczyny a ja dziś wkraczam już w PIĄTY MIESIĄC aaaaaaAAAAA :-):-D:rofl2:

Moje gratulacje :) teraz szybko zleci zapewne...

Dzis mam wizyte. Bardzo dobrze, bo akurat mam problemy natury intymnej :p w koncu dowiem sie czy pappa zrobiony prawidlowo i pewnie czegos tam jeszcze

hej, wczoraj padłam z migreną, dzisiaj zaglądam i normalnie czytania a czytania :-)

Gosia, szkarlatyna nie powinna byc dla ciebie niebezpieczna, to paciorkowiec. Gorsze są wirusy. A czy synek wysoko goraczkuje? Dobrze potwierdzić szkarlatyne bo tu koniecznie szybko trzeba zadziałać antybiotykiem. Niektóre przychodnie maja juz cos takiego jak szybki test na paciorkowca. Nieleczona szkarlatyna jest niebezpieczna. No i 2 tyg po trzeba zbadać mocz i ASO. Ale mam nadzieję, że to nie to &&&&&

Moderatorki - wybór the best! :tak:

a może założymy wątek kulturalny? co wy na to? tak polecamy ksiażki, filmy itp

​wstyd przyznac, nigdy fasolki nie robiłam a zrobiłyście mi takiego smaka, kto mnie teraz zaprosi na fasolkę????? i może watek z przepisami? ;)

Arabelka dobry pomysl na watek z przepisami bo ja ciagle mam problem co tu ugotowac ;)
Tez chyba zrobie fasolke ehh narobilyscie smaka :)

byłam u dentysty. Siedze se spokojnie, zaczęła mi zęba otwierać, nagle ból
i za chwile moje dziecie fikołki wyprawia :)

hmm fasolka, chyba też męża namówię żeby zrobił :)

Gosia zdrówka dla dzieciaczka!

witam się:)
dziewczynki to tak dla wiadomości z miesiącami i tygodniami ciąży.
Miesiące i tygodnie ciąży

Przyjmuje się, że:
- 1 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 1 do 4 tygodnia,
- 2 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 5 do 8 tygodnia,
- 3 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 9 do 13 tygodnia,
- 4 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 14 do 17 tygodnia,
- 5 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 18 do 22 tygodnia,
- 6 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 23 do 27 tygodnia,
- 7 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 28 do 31 tygodnia,
- 8 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 32 do 35 tygodnia,
- 9 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 36 do 40 tygodnia.

http://dzieci.civ.pl/tygodnie-miesiace-ciazy

Ostatnia edycja:
dzeiń dobry

ja dziś mam wizytę, ale bez usg. pewnie mnie opi***&&^ za wagę, ale nie wiem już co mam robić, żeby stanęła.... nie jem słodyczy, nie jem więcej niż przed ciążą, nie jem smażonego, tłustego itp, a ona leci i leci w górę....

reklama
Do góry