reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ja polecam kryminały Tess Gerritsen. Są z lekkim wątkiem medycznym (opisy sekcji zwłok) ale czyta się je błyskawicznie! Jestem "zakochana" w jej książkach

reklama
Ja polecam kryminały Tess Gerritsen. Są z lekkim wątkiem medycznym (opisy sekcji zwłok) ale czyta się je błyskawicznie! Jestem "zakochana" w jej książkach

o matko nie dalabym chyba rady :no:

co do greya to powiem wam ze jestem w polowie 1 czesci od pol roku i za nic nie moge sie wziasc zeby doczytac jakos nie wciaga mnie:-p

dziewczyny polecamy sobie tak wiele rzeczy, że niedługo będzie potrzebny kolejny wątek :p Ja juz teraz nie potrafię odnaleźć większości rzeczy :p

Wiecie co?? Jak nie urok to s.....!
Mój syn ma malinowy język i powiększone brodawki na nim, co jest jednym z objawów szkarlatyny. Do tego delikatnie wysypane poliki.....GRRRR jak się w piątek potwierdzi szkarlatyna to chyba padnę :(

Ostatnia edycja:
  • jagodka, aNilewe, Anulka198424, blueberrry, elifit, Ewusia31, floriana, Gosia i Bartek, haust, hubson, julia0903, ka.wo, kum, LALECZKA793, la luna, makota89,malgorzatkar ,MaMaMu, pola oto lista mam ktore maja(powinny miec dostep) julia zaraz wysle zapytanie do admina w Twojej sprawie :)

lusia7, sokoja, arabelka, anastazi, szmaragd44, ninja_muffin, lui85, venus27, faraway1, angelika2014 zostaly nicki wyslane do admina :)

seorise i jeszcze jedna mamusia nas pytala o dostep dzis..nie moge odnalezc...chialam ta sprawe zostawic naszym moderatorom aby zdecydowaly jak to bedzie z nowymi osobami :)

A ja? :(

kopacz nie dostalam od ciebie pw a czekam od kilku dni i wiele razy bylo oglaszane juz ...ja nie wysylam do admina nickow wszystkich mam tylko czekalam na zgloszenia tych ktore maja ochote..
jagodka i malgorztkar zglosily sie jako moderatorki one teraz beda robily porzadki na naszym watku :)

Dziękuję za polecenie autorow. Jutro sobie cos popatrzę. Ja lubię czytać ale ostatnio też zaniedbalam to troszke.
Co do grey a to wiele moich kolezanek singielek sie nia zachwyca. Mozna przeczytać bo w zasadzie czyta sie dobrze ale że mi niczego w sprawach lozkowych noe brakuje to nie jara mnie ta książka tak jak juz pisałam np. Moje koleżanki.
Moze przydałby sie wątek co tu robić jak nam sie nudzi ;))

Dobrej nocki.

Dziewczyny czy uważacie że kartę ciąży powinno się stale nosić przy sobie?

Wczoraj byłam u lekarza nq nfz, w zasadzie lekarka dziwna jakby nie do końca wiedziała co ze mna zrobić ale kompetentnie na każde pytanie odpowiadała. Toxo nie mam ale przeciwciał też brak więc muszę uważać na surowiznę.

Ale zamierzałam do cczegoś innego. Czy chodzi którąś z was do 2 lekarzy równolegle? Płacę składki dlatego chcę korzystać z "darmowych" badań np. Krew. Ale z drugiej strony znam świetnego ginekologa do którego na początku chodziłam. Nie wiem po pierwsze czy takie dublowanie ma sens? Lekarka na nfz ma niestety dosyć ubogi sprzęt w zasadzie nawet się dziwię że jeszcze się ktoś takim usg posługuje więc może nie dostrzec zmian tam w środku. Ten prywatny ginekolog ma bardzo dobry sprzęt i podejście ale znowu on pracuje w szpitalu bardzo daleko więc do niego na oddział nie mam szans. A ta lekarka nfz pracuje w przychodni przyszpitalnej. W zzasadzie mogłabym iść do tego prywatnego na konsultację ale nie mam z czym bo wyniki badań są odrazu chowane do karty w poradni i nie dostaję ich do ręki. Czy mam prawo domagać się ich ksera? Zamotałam, wiem.

oczywiście to twoje wyniki, tylko jeśli oni kserują musisz ponieść koszt xera (pewnie 1 zł za stronę). To są prawa pacjenta.
Chodzenie równoległe nie powinno być złe,zazwyczaj robi się to jednak dla oszczędności. Tzn. ufasz prywatnemu, leczysz się u prywatnego, a badasz się państwowo.

reklama
oczywiście to twoje wyniki, tylko jeśli oni kserują musisz ponieść koszt xera (pewnie 1 zł za stronę). To są prawa pacjenta.
Chodzenie równoległe nie powinno być złe,zazwyczaj robi się to jednak dla oszczędności. Tzn. ufasz prywatnemu, leczysz się u prywatnego, a badasz się państwowo.
dokładnie tak jak ja robię :tak:

Dziewczyny a ja dziś wkraczam już w PIĄTY MIESIĄC aaaaaaAAAAA :-):-D:rofl2:

Do góry