reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

cześć dziewczyny :-)
minisia może jakiś okład zrób lub posmaruj czymś (czym można w ciąży niestety nie wiem :-( )

limonka tulimy mocno :*

ja dziś cała obolała jestem od tego leżenia - a to dopiero 1 dzień! ale nic - wytrzymam i to dla dobra dzidziusia

reklama
minisia może jakiś okład zrób lub posmaruj czymś (czym można w ciąży niestety nie wiem :-( )

ja dziś cała obolała jestem od tego leżenia - a to dopiero 1 dzień! ale nic - wytrzymam i to dla dobra dzidziusia

narazie poczekam bo ja to z tych co juz ostatecznie dzialaja :) przewaznie czekam az samo minie :-p
wierze ze ciezko ulezec ale kochana tak jak piszesz dla maluszka zrobi sie wszystko :tak:

kierunek galeria--->:cool2::ninja2:

hej
Podczytywałam Was wczoraj i chyba był jakiś pechowy dzień co do bóli i złych nastrojów. Mnie od wczoraj pobolewa brzuch...Wizyta dopiero 23. 01 więc prędzej zejdę na zawał:/

Elifit gratuluje udanej wizyty!

Co dzisiaj porabiacie? My jedziemy do rodziców, ale ja jak najbardziej tryb oszczędny, bo te pobolewania mnie martwią...

My dziś zaprosiliśmy dziadków żeby z Ola posiedzieli i jedziemy męża obkupic trochę, może i ja coś znajdę dla siebie? A wieczorkiem do sąsiadów na afterparty sylwestrowe :)

witam-ja placze co chwile ,najgorsze sa noce ,budze sie co jakis czas i mam scisniety zoladek
elifit-ciesze sie z udanych wynikow
minisia-jak noga moze masaz w cieplej wodzie pomoze a napewno nie zaszkodzi

Minisia jak by nie przeszło Ci do poniedziałku to wybierz się do ortopedy. Nic nie tracisz, a lepiej dmuchać na zimne. Mnie mój m siłą wypchał ostatnio z dziwnym pieprzykiem do dermatologa. Oczywiście nie było powodu do paniki, ale przynajmniej nie myślę juz o tym.

Venus mam to samo. Do tego znów miałam delikatne plamienia, ale tym razem nie pojechałam na IP. Mam nadzieję, ze wszystko jest dobrze. W poniedziałek mam prenatalne i też coś czuję, że zawał tuż tuż. Juz bym chciała być po :(

Hej.
Jestem po usg, małe ma 9 cm. Nie dowiedziałam sie płci ale itak jestem zadowolona po wizycie. Dzidziuś pięknie się patrzył i klaskal :D zdjęcie wkleję na wątku wizytowym.

Ciesze sie bardzo :)

Tez zaproponowalabym Minisi oklad. Moze chociaz efekt placebo podziala :p

Wiem, ze ciezko Ci wylezec, ale dla dziudziusia dasz rade...

hej
Podczytywałam Was wczoraj i chyba był jakiś pechowy dzień co do bóli i złych nastrojów. Mnie od wczoraj pobolewa brzuch...Wizyta dopiero 23. 01 więc prędzej zejdę na zawał:/

Elifit gratuluje udanej wizyty!

Co dzisiaj porabiacie? My jedziemy do rodziców, ale ja jak najbardziej tryb oszczędny, bo te pobolewania mnie martwią...

Tez mnie boli. Dzis schylilam sie aby podniesc skarpetke i tak mnie w okolicy pepka zabolalo, ze sie przestraszylam :/

U nas dzis urodziny M., jutro naszej chrzesniaczki, a w kolejna niedziele moje.

Pomoglam M w robieniu rzeczy w kuchni. Teraz leze, bo mnie brzuch boli.

Bardziej mnie ta ciaza martwi niz cieszy, bo M coraz czesciej mysli, ze symuluje z tyni bolami

My dziś zaprosiliśmy dziadków żeby z Ola posiedzieli i jedziemy męża obkupic trochę, może i ja coś znajdę dla siebie? A wieczorkiem do sąsiadów na afterparty sylwestrowe :)

Niezle afterparty 11 stycznia :p

witam-ja placze co chwile ,najgorsze sa noce ,budze sie co jakis czas i mam scisniety zoladek
elifit-ciesze sie z udanych wynikow
minisia-jak noga moze masaz w cieplej wodzie pomoze a napewno nie zaszkodzi

Tule

Limonka, la luna, ninja i inne zestresowana dziewczynki, polecam meliske do picia. Moze nie ukoi wszystkich nerwow, ale przynajmniej pomoże Wam sie wyciszyć. Ja sobie od czasu do czasu popijam gdy łapie mnie stres. Jest bezpieczna w ciąży.

reklama
hejka,
kto mnie jeszcze pamięta? :-)

wróciłam wczesniej niż zamierzałam, podtrułam sie jakimś jedzeniem wczoraj, no mówię wam dziewczyny tak mnie brzuch bolał, że ledwie wytrzymałam. Koszmar!

Jeżeli piszecie o no-spie to ja jej nie polecam, niestety przenikając może wpływać negatywnie na dzidziusia. O wiele lepszy magnez, bo nie szkodzi a pomaga.
Dzisiaj usłyszałam, że fenoterol został wycofany, wiecie coś o tym? Ja w pierwszej ciąży mega dawki brałam.
La luna, kiedybedziesz miała wyniki? Nieustannie &&&&
minisia, może jakieś ścięgno naciągnęłaś? Oby szybko przeszło!

Ostatnia edycja:
Do góry