Katka***
Fanka BB :)
Cześć, cześć ;-) czytałam posty i widzę że sporo z Was pisało o rajstopach ciążowych. Nie wiedziałam, że H&M takie ma... Byłam tam dziś i wyszłam zła bo nie mieli h&M mama tylko zwykły h&m a taką miałam nadzieję, że sobie coś dziś kupię i dupa wielka. A nie chciało mi się po pracy lecieć do dużego H&M w centrum, tam bankowo byłby ciążowy. Może faktycznie na allegro kupię.
Limonka kryzys jakiś? Może jutro będzie lepszy dzionek.
Wiola i małgorzatka i pola mnie to wkurza jak ktoś mówi, że ciążą to nie choroba w takim sensie jakbyśmy udawały, że jest nam źle, niedobrze i wszystko boli. Bo to takie lekceważące a ja znam mało dziewczyn, które w ciąży czuły się świetnie. Większość zdycha. Mojej mamie się zdarzą mówić, że ciążą to nie choroba wrrr
jagódka i jak po tej nospie daj znać? Ja dziś czułam kłucie na dole w podbrzuszu cały dzień. Może dlatego, że siedziałam i spodnie mi się w brzuch wpinały :-(
Limonka kryzys jakiś? Może jutro będzie lepszy dzionek.
Wiola i małgorzatka i pola mnie to wkurza jak ktoś mówi, że ciążą to nie choroba w takim sensie jakbyśmy udawały, że jest nam źle, niedobrze i wszystko boli. Bo to takie lekceważące a ja znam mało dziewczyn, które w ciąży czuły się świetnie. Większość zdycha. Mojej mamie się zdarzą mówić, że ciążą to nie choroba wrrr
jagódka i jak po tej nospie daj znać? Ja dziś czułam kłucie na dole w podbrzuszu cały dzień. Może dlatego, że siedziałam i spodnie mi się w brzuch wpinały :-(